lijepa pilotkinja

Neumorna Angelina Jolie u Velikoj Britaniji uči upravljati avionom

angelina (1)
Foto: Pixsell
1/8
23.09.2011.
u 22:12

Svestrana glumica na ovu avanturu nije krenula sama, a društvo joj je pravio njen najstariji sin, desetogodišnji Maddox. Nimalo nervozna Angelina sjela je na pilotsko mjesto, a dječak iza nje i uzbuđeni dvojac ubrzo su se vinuli u zrak.

Iako je pilotsku dozvolu dobila još prije šest godina, Angelina Jolie u Velikoj je Britaniji odlučila obnoviti svoje znanje iz upravljanja avionom te je uzela satove vožnje.

Sa širokim osmijehom na licu stigla je na aerodrom Blackbushe u Surreyu gdje ju je dočekao instruktor s manjim avionom. Svestrana glumica na ovu avanturu nije krenula sama, a društvo joj je pravio njen najstariji sin, desetogodišnji Maddox. Nimalo nervozna Angelina sjela je na pilotsko mjesto, a dječak iza nje i uzbuđeni dvojac ubrzo su se vinuli u zrak.

Obitelj Jolie – Pitt trenutačno boravi u Ujedinjenom Kraljevstvu gdje Brad snima film "World War Z".

Ključne riječi

Komentara 5

KR
krilnik2
22:56 23.09.2011.

Uci voziti? Zasto ne i letjeti?

Avatar commentator
commentator
22:20 24.09.2011.

Ja ću u Plesetsk iči učiti - voziti satelit.

OB
-obrisani-
15:27 25.09.2011.

http://www.the-west.net/ za zve ljubitelje online igre i westerna .Javi se u okrug HRVATSKA grad CROTOWN misliš da možeš bit Wyatt Earp

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije