Problemi u braku

Neve prijavila supruga za obiteljsko nasilje, on im prijetio nožem i bježao

Nevenka Bekavac
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/3
09.08.2018.
u 18:47

Nevenka Bekavac (41), bivša kandidatkinja showa Ljubav je na selu posvađala se sa suprugom pa je zvala policiju

Nevenka Bekavac (41), bivša kandidatkinja showa Ljubav je na selu u srijedu navečer pozvala je policiju zbog obiteljskog nasilja, pišu 24 sata.

Posvađala se sa suprugom Zvonetom Petričevićem (44) s kojim ima sina te zajedno žive u Sinju, a on je policajcima koji su izašli na teren prijetio smrću.

– Potvrđujemo da je 8. kolovoza 2018. u 23.37 sati zaprimljena dojava o obiteljskom nasilju na području Sinja. Policijski službenici su odmah upućeni na mjesto događaja, gdje su po dolasku, ispred zgrade u kojoj stanuje, zatekli 44-godišnjaka koji im je prijetio smrću, držeći u ruci nož, kojeg je u jednom trenutku bacio prema njima – rekli su iz Pu splitsko-dalmatinske.

– Policijski službenici tom prilikom nisu ozlijeđeni. Uz uporabu sredstava prisile 44-godišnjak je savladan, uhićen i priveden u službene prostorije, gdje se nad njim provodi kriminalističko istraživanje u odnosu na opisani događaj i zaprimljenu prijavu obiteljskog nasilja – dodali su.

Nevenka je kasnije ispričala kako je Zvone nije udario, ali da ne dopušta prijetnje.

– Nije mi Zvone naudio, ne može mi nitko ništa. Ja sam jača od svakog. Dobro, samo Bog je jači od mene. A Zvone me nije udario kad se ja ne dam. Dobro sam, sve je u redu. Malo sam se poplašila, ali sve je u redu – rekla je Neve.

Nevenka Bekavac
1/49

Komentara 13

OB
ObrenM
19:00 09.08.2018.

Koji kretenizam.

DE
deda1234
19:15 09.08.2018.

A i mok zivot je supernkad citam obakve clanke

JO
josip
20:42 09.08.2018.

ova nije sva svoja. Pa ko njoj dozvoli da se udaje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije