na facebooku

Neven Ciganović komentirao vjenčanicu Hane Huljić: 'Malo je u stilu Edena i Cruza iz Santa Barbare'

Foto: Pixsell
1/9
21.02.2022.
u 09:55

Hanina vjenčanica vintage dizajna s otvorenim ramenima bila je jednostavnog i elegantnog kroja te joj je savršeno pristajala, a radi se o kreaciji modnog brenda Arileo. Ipak, našem modnom stilistu nije se previše dopala

Stilist Neven Ciganović na svojim je društvenim mrežama komentirao vjenčanje Petra Graše i Hane Huljić. Ciganović je prvo kazao da se nije planirao oglašavati povodom toga, a onda je komentirao Haninu vjenčanicu.

- Mladenkina vjenčanica je sama po sebi bila lijepa, skužio sam da se radi o nekom vintage điru 40ih, s primjesama 60ih koje pak furaju na 80e (malo u stilu Eden & Cruza iz Santa Barbare). Meni osobno se nije svidio materijal koji me je više podsjećao na firange odnosno zavjese nego li na skupu čipku, a i duge satenske rukavice su mi bile potpuno suvišne – napisao je Ciganović svoj modni sud. Ciganović se osvrnuo i na naziv 'vjenčanje godine'.

- Iako sam ja pod 'vjenčanjem godine' uvijek zamišljao neku svadbu na kojoj bi se okupila sva svita celebova i javnih faca ne samo iz zemlje već i cijele regije, a ne tek grupica uzvanika koja jedva da je napunila pola restorana - prokomentirao je medijske napise te istaknuo da je 'tek veljača'. Na kraju im je uputio i iskrene čestitke.

Podsjetimo, Petar i Hana vjenčali su se u subotu u 19 sati u crkvi svetog Dominika u Splitu u krugu obitelji i najbližih prijatelja. 
Mladenka je blistala u elegantnoj i glamuroznoj haljini modnog brenda Arileo, a Petar je odabrao klasično odijelo s leptir mašnom, dok je Hanina kuma Domenica Žuvela imala plavu kreaciju također s potpisom modnog brenda Arileo. U trenutku kada su izrekli 'da' crkvom se prolomio veliki pljesak. Petar je navodno imao dva kuma na vjenčanju prijatelje Dina Rađu i Tomaža Kavčiča.

Nasmijani i dobro raspoloženi mladenci nakon crkvenog obreda zajedno s uzvanicima su se zaputili prema restoranu Adriatic Grašo gdje se održalo svadbene slavlje. Intimno i uz bliski krug prijatelja i obitelji proslavili su svoj ulazak u brak, a uskoro im stiže i prinova. Hanina vjenčanica vintage dizajna s otvorenim ramenima bila je jednostavnog i elegantnog kroja te joj je savršeno pristajala. Kada su mladenci izašli iz crkve dočekali su ih i brojni Splićani kako bi im čestitali, a Petar je držeći Hanu za ruku svima rekao: Hvala, hvala vam svima. 

VIDEO Ljubavna priča Petra Graše i Hane Huljić

Komentara 11

CA
canon60
11:18 21.02.2022.

On će za svog budućeg izabranika sigurno izabrati ljepšu vjenčanicu.

MA
mare0801
11:05 21.02.2022.

Kada dopustiš da ti vjenčanje bude javni događaj, onda imamo pravo i reći da je vjenčanica bez veze.

HU
Humbleandhonest
11:11 21.02.2022.

Puno suvišnih detalja. Od jednostavnosti o kojoj se pričalo ni j. Što će joj onaj badić oko vrata, zar ne zna dizajner kako napraviti vjenčanicu golih ramena bez da ju zaveže sa štrikom oko vrata? Gumbi, kragna, zastor? Baš nigdje veze ni s čim. Buket? Ruku na srce, ima li doista netko da mu se to bijelo preveliko raslinje sviđa? Ali sve skupa, je li ona ikad bila odjevena za neki javni događaj da smo rekli da ima stila? Pa kako onda očekivati od nje nešto drugo? Sretno joj s njim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije