Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spektakularan pad

Nezgoda u Maksimiru: Naša poznata glumica upala u jezero!

nataša janjić
Foto: RTL
1/4
13.07.2016.
u 13:04

Malo nepažnje, opijenost suncem i zaslijepljenost Filipom Juričićem rezultirali su padom u vodu

Spas od nesnosnih ljetnih vrućina i temperatura koje ovih dana dostižu gotovo 40 stupnjeva mnogi su potražili u moru. A kada je more kilometrima daleko, sasvim su dobra opcija jezera, rijeke, potoci…

Glumici Nataši Janjić kao osvježenje je poslužilo neplanirano upadanje u jezero u zagrebačkom parku Maksimir. Malo nepažnje, opijenost suncem i zaslijepljenost Filipom Juričićem rezultirali su padom u vodu.

Doduše, sve to bilo je za potrebe snimanja scene serije „Prava žena“ koja će se ove jeseni prikazivati na RTL-u, a u kojoj glavne uloge imaju lijepa Splićanka i markantni Zagrepčanin. A baš zbog visokih temperatura, Nataši scena snimanja pada u vodu nije nimalo teško pala.

Atraktivnoj crvenokosi ovo je prva uloga u dramskoj seriji, a posao joj u velikoj mjeri olakšava Filip zahvaljujući bogatom iskustvu stečenom na snimanjima nekih naših najuspješnijih serija.
Glavni glumci, baš kao i ostatak ekipe, već mjesecima neumorno snimaju u studiju te na brojnim lokacijama po Zagrebu i okolici, a što je i tko je „Prava žena“, gledatelji će otkriti ove jeseni na RTL-u!

>>Bivši dečko Jelene Veljače potvrdio nagađanja: 'Istina je, u vezi sam s Natašom'

Komentara 2

DU
Deleted user
13:20 13.07.2016.

Zar nije trebala kaskadera za ovaj fizički zahtjevan i životno opasan pad u vodu?

TO
toljaga22
15:14 13.07.2016.

naša?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije