Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
astro analiza

Ni prosječan, ni običan! Tko je zapravo suprug Elle Dvornik?

Foto: Instagram
1/4
23.02.2019.
u 17:58

Pred Ellom Dvornik puno je novih poslova, izazova, a zbog želje da ima svoju neobičnu i netipičnu obitelj, ona će već ove godine poraditi na još jednoj prinovi.

Mislimo da znamo sve o kćeri Dine Dvornika jer se je još kao dijete pojavljivala u medijima kao pripadnica avangardne obitelji Dvornik. Njezina ekscentrična pojava samo je prikrivala jedan snažni karakter.

Vrlo inteligentna, iznimno brza u razmišljanju, u zaključivanju, u učenju, u reakcijama na provokacije, ona je samostalna od malih nogu. Mentalno i psihološki zrelija je od svojih vršnjaka i, koliko god je ispred svojeg vremena i ispred svojeg okruženja, Ella ima tradicionalne poglede na život, na obitelj, na ljudske vrijednosti.

Iznimno je moralna, odgovorna, radišna i sve želi postići svojim zaslugama, napornim radom i samodisciplinom kada su obaveze u pitanju. Vrlo je uporna, ustrajna, spremna raditi u napornim okolnostima samo da bi posao obavila s uspjehom. Naravno da je motivira i novac i materijalna udobnost, ali to je samo potvrda njezina rada i njezinih vrijednosti. Je li škrta? Ona je velikodušna prema ljudima koje voli, ali sasvim sigurno neće “kupovati ljubav”.

Njezina humanost dolazi do izražaja kada osjeti da netko pati i da ta osoba ne može sebi riješiti problem. U tom slučaju, ali isključivo prema vlastitoj procjeni, Ella će organizirati konkretnu materijalnu pomoć. Jako je kreativna, ali to je praktična kreativnost. Ona je sposobna sve klasično, sve staro učiniti novim i modernim.

U fizičkom smislu moglo bi se reći “koliko energije u tom krhkom tijelu”.Odrastala je u obitelji u kojoj je otac bio često odsutan, a majka je bila u neku ruku “žrtva”, no često je preuzimala odgojnu ulogu oca na sebe. Šira obitelj vrlo je povezana, stalno u komunikaciji, ali Ella se baš ne uklapa u bliskost i stalno drži distanciju zbog svoje samostalnosti.

U odnosu sa suprugom ona zna kako biti žena, kako i koliko prepustiti suprugu onu mušku ulogu, da se brine o njoj i da joj istovremeno daje do znanja kako je uvažava i poštuje. Ona se zaljubila u duhovnu osobu, umjetničku dušu, glamuroznu osobu koja nije prosječna ni obična. Tako njezin suprug utječe na nju i jednostavno je vodi u neke “više” sfere po pristupu životu, po načinu života, po nivou materijalnog standarda. Pred Ellom Dvornik puno je novih poslova, izazova, a zbog želje da ima svoju neobičnu i netipičnu obitelj, ona će već ove godine poraditi na još jednoj prinovi. Ta žena zmaj može puno i može sve što sebi zacrta, ali prije svega treba živjeti u bolje organiziranom i razvijenom društvu gdje se ne mora boriti za osnovnu egzistenciju ni robovati stereotipima konzervativne sredine.

Više o astrologiji pronađite na stranici www.andelkasubasic.com

Pogledajte i kako izgleda stvarni život Jovana iz showa 'Ljubav je na selu'. 

Ključne riječi

Komentara 67

HO
horton
19:08 23.02.2019.

Nemam ništa protiv Elle Dvornik jer ona nije zla osoba. Ali napisati da je ona zrelija, naprednija i odgovornija od vršnjaka je žešće vrijeđanje svih nas koji smo zapravo bili odgovorni nekad i sad.

TO
tovaravot
18:35 23.02.2019.

Tko je njen suprug? Covjek koji ima love, eto.

Avatar anti_komunist
anti_komunist
18:26 23.02.2019.

bljuuuu....kako kaze drug Mate iz neradnicke fronte....po se rem vam se na clanak....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije