nikad dosta

Nicole Kidman i Keith Urban žele još jedno dijete

nicoel kidman
pixsell
04.01.2011.
u 10:05

Glumica je za blagdane otkrila australskim medijima kako ona i Keith rade na drugom djetetu. - Obitelj mi je sad najvažnija, nadam se još jednom djejetu, kaže Kidman

Tek što je otkrila kako su joj posvojena djeca koju ima s bivšim suprugom Tomom Cruiseom slomila srce jer su odlučila živjeti s ocem, Nicole Kidman najavila je kako želi proširiti svoju obitelj sa suprugom Keithom Urbanom i svojoj dvogodišnjoj kćeri Sunday Rose dati brata ili sestru.

- Nadamo se da će nam još jedno dijete stići što prije, otkrio je par australskim medijima tijekom ovogodišnjih blagdana.

- Obitelj mi je sada najvažnija, sve se teže odvajam od supruga i djece. Jako smo povezani, nismo bili razdvojeni više od tri dana, rekla je glumica koja je trenutačno zaokupljena promocijom svog najnovijeg filma "Rabbit Hole" u kojem konkurira za Oscara. Za ulogu majke koja pokušava prebroditi smrt djeteta već je nominirana za Zlatni globus.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije