majčinske dileme

Nicole Kidman ne može prežaliti što joj djeca žive s bivšim

nicole kidman
pixsell
22.12.2010.
u 09:13

Glumica je nakon deset godina priznala da joj je jako teško pala odluka kad su njena posvojena djeca nakon razvoda od Toma Cruisa odlučila živjeti s ocem.

Iako je uz svoju biološku kći Sunday Rose jako sretna, 43-godišnja glumica Nicole Kidman priznaje da u toj obiteljskoj sreći jedna karika ipak nedostaje.

- Htjela bih da moja posvojena djeca žive sa mnom, ali oni su odlučili da žele živjeti s Tomom. To je njihova odluka i ja protiv nje ne mogu - rekla je Kidman koja sa suprugom Keithom Urbanom i kćeri živi u Nashvilleu, a njezina posvojena djeca Isabella (18)  i Connor (15) žive u Los Angelesu. Nicole je, čini se, još više zaboljela izjava Katie Holmes koja se pohvalila kako su je Isabella i Connor počeli zvati mama.

- Oni su predivna djeca, zdrava, normalna, sretna zajedno. Zbog toga sam sretna majka i na to me ne treba podsjećati - zaključila je glumica koja će božićne blagdane provesti u rodnom Sidneyju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije