teško za povjerovati

Nicole Kidman: Slomio me razvod od Toma Cruisea

Nicole Kidman
Reuters
02.02.2011.
u 14:15

– Udala sam se sa 23 godine. Bila sam mlada i ludo zaljubljena. Tom i ja odlično smo se slagali, bio je to dobar odnos koji je potrajao 10 godina. Slomio me naš razvod – kaže Nicole

Glumica Nicole Kidman, koja sebe u intervjuima nerijetko demantira (u predzadnjem intervjuu za Marie Clair rekla je da nikad nije koristila botoks, da bi u najnovijem to otvoreno priznala) raspričala se o bivšem suprugu i njihovoj ljubavi, no na njezinu će priču mnogi zakolutati očima.

Kidman, koja je krajem prosinca dobila drugo dijete, progovorila je, ne o svojoj djeci i sadašnjem suprugu, nego o prošlosti i braku s Tomom Cruiseom, koji je trajao deset godina, a raspao se 2001.

– Bio je to dobar brak, odlična veza, ne bi trajao deset godina da nije bilo ljubavi. Kad smo se razveli, bila sam potpuno emocionalno i psihički uništena. Nisam se nadala da ću se uspjeti ponovno zaljubiti i u 41. godini roditi dijete.

U svojim dvadesetima nisam bila sposobna živjeti životom kakvim danas živim. U to vrijeme sam stalno putovala, sve stvari su mi bile u jednom koferu, koji sam vukla sa svoje dvoje djece svugdje po svijetu, priča Kidman.

– Kad sam srela Keitha i ponovno se zaljubila, osjećala sam se kao da sam ponovno rođena. Zbog ljubavi sam spremna na sve, zbog nje ću od svega odustati i sve promijeniti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije