Veselje zbog Oscara

Nicole Kidman: Svako jutro imam razloga zahvaliti Bogu

nicole kidman
pixsell
07.02.2011.
u 18:12

Oskarovka je priznala da je, kada je čula da je ponovno nominirana za tu prestižnu nagradu, doslovce - zaplakala. Od veselja je počela vikati ne skrivajući suze radosnice

Oskarovka Nicole Kidman priznala je časopisu People da je, kada je čula da je ponovno nominirana za tu prestižnu nagradu, doslovce – zaplakala. Naime, njezin suprug Keith Urban počeo je skakati i vrištati kada je čuo da je 43-godišnja glumica osvojila treću nominaciju za nagradu Oscar, i to za ulogu u filmu “Rabbit Hole”.

Nicole se tada toliko razveselila da je i ona počela vikati, a potekle su joj i suze. Njezina dvogodišnja kći Sunday zabrinula se za roditelje, mislila je da se dogodilo nešto strašno.

– Prvi put našla sam se u situaciji da sam joj morala objašnjavati da postoje i suze radosnice, da sam presretna – kazala je Nicole.

Glumica je također priznala da je sretna u životu te da je treća nominacija za Oscara samo šlag na vrhu torte.

– Sada, u četrdesetima, shvatila sam da sam, zapravo, blagoslovljena. Zahvalna sam jer su iza mene dani gubitka i tuge. Svako jutro imam razloga reći: "Hvala ti, Bože, što mi je ovako" i presretna sam zbog toga – iskrena je bila Nicole koja će za dvadesetak dana doznati hoće li biti ponosna vlasnica dvaju Oscara (prvi je dobila za ulogu u filmu “Sati”).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije