Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskren intervju

Nika: Ipak sam ja Playboy djevojka koliko god nekom to bilo otrcano

Nika Fleiss
Foto: Instagram
1/7
20.02.2019.
u 20:40

Bivša skijašica ne žali što se skinula gola za naslovnicu Playboya, a otvoreno je pričala i o razvodu braka.

Nika Fleiss prije devet godina se oprostila od skijanja i povukla se iz javnosti, a sada je nakon dugo vremena dala intervju za RTL-ov Exkluziv u kojem je pričala o skidanju za Playboy, povratku iz Amerike i razvodu.

Za naslovnicu Playboya fotkala se prije osam godina i sada kaže kako zbog te odluke nije požalila. 

- Možda je to bila ishitrenost, možda zbog toga što sam prestala skijati tada, ma svašta je nešto pomiješano bilo kod mene, mladost ludost.  Nije mi se zbog toga dogodilo ništa ružno niti nešto posebno lijepo i ne žalim. Ja sam ipak Playboy djevojka koliko god nekom to bilo otrcano - govori Nika u intervjui.

Nika se vratila iz Amerike gdje je neko vrijeme živjela i radila i sada planira preseljenje iz Samobora u Zagreb.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

☀️ #lifeofni

A post shared by Nika Fleiss (@nikafleiss) on

 

Otvoreno je u intervju pričala i o razvodu od 17 godina starijeg francuskog trenera skijanja Michaella Lucatellia i prisjetila se kako je trenutak  u kojem su se vjenčali zapravo bio pokušaj da spase svoju petogodišnju vezu.

- Mislili smo da će nas taj korak spojiti, ali u braku nismo bili niti godinu dana. Sada se doma već svi šalimo na račun te teme - iskrena je Nika. 

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar maxist
maxist
06:46 21.02.2019.

TO je ona ?

DU
Deleted user
23:07 20.02.2019.

A šts ti ja znam, bolje je bilo da si poznata po sportskim uspjesima . Ako je uspjeh skinut se za playboy onda smo daleko stigli, a to vidimo

LA
LawAbidingCitizen
22:50 20.02.2019.

faca grob

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije