NOVA SEZONA

Nikolina iz 'Života na vagi': Da mogu nešto promijeniti u životu, ne bih si dopustila lijenost i ovakvu debljinu

Foto: RTL
1/6
31.07.2024.
u 16:15

Zagrepčanka Nikolina Radušić natjecateljica je osme sezone RTL-ovog showa 'Život na vagi' koji s emitiranjem starta ove jeseni

U osmoj sezoni RTL-ova showa "Život na vagi" sudjelovat će i Zagrepčanka Nikolina Radušić koja smatra da je njezin najveći adut optimizam i zato je sigurna da će se uspjeti riješiti viška kilograma. „Da mogu nešto promijeniti u životu, ne bih si dopustila lijenost i ovakvu debljinu do koje sam se dovela“, otvoreno kaže 39-godišnjakinja koja se ne boji suočiti s bilo kojim izazovima koje joj život donese, no ovaj je put uvidjela da ne može sama.

„Zbog viška kilograma ne mogu trčati, dugo hodati, pogotovo ako je uzbrdica ili po stepenicama. Teško mi je vezati tenisice, kositi ili raditi na zemlji… Najgore je što se bojim da ću se razboljeti, da ću se sve teže kretati i sve manje imati volju za životom“, kaže Nikolina i dodaje da se zato i odlučila prijaviti u 'Život na vagi', naglašavajući da su joj velika motivacija i sin i kumče. „Želim što dulje živjeti zbog svog sina. Želim moći klizati i ići sa sinom u šetnje, na Sljeme… Želim srediti sebe i svoje zdravlje.“ Nikolina radi na održavanju laboratorija i nada se da će se u budućnosti baviti onime što je uistinu veseli.

VEZANI ČLANCI

„Moji su snovi zasad neostvareni jer želim biti maserka, ali zbog mojih kilograma i bolova u kralježnici, teško mi je stajati i masirati nekoga“, kaže i vjeruje da će se sve nekako posložiti kad se riješi tih suvišnih kilograma zbog kojih od djetinjstva trpi uvrede. A kao i sa svim neugodnostima u životu, naučila se nositi s tim, ali i odgovoriti kad je to bilo nužno. „Jaka sam žena u svakom pogledu“, kroz smijeh kaže i nastavlja: „Ne želim se više sramiti zbog kilaže kao, primjerice, na svadbama, gdje su svi lijepo odjeveni, a ja sam, naravno, u onome što sam mogla odjenuti. Sada sam spremna izboriti se za sebe!“

GALERIJA Pogledajte koje su poznate osobe došle na koncert u čast Oliveru Dragojeviću

1/24

Simpatična kandidatkinja osme sezone 'Života na vagi' uvjerena je da će se u showu dovesti u red jer ne želi da je kilogrami sprječavaju ni u kojoj aktivnosti, a osim što se želi promijeniti zbog sebe i sina, ima još jednu želju: „Voljela bih stati u jedan kaput koji mi je ostavila osoba koju smatram svojom drugom majkom, a koja više nije s nama.“ Koliko kilograma Nikolina ima i kakvi je sve izazovi očekuju u osmoj sezoni 'Života na vagi' - ne propustite pogledati na prvom vaganju u showu - ove jeseni na RTL-u!

VIDEO Prvi suprug Indire Levak: Nakon razvoda dobio dijete s plesačicom Colonije

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije