Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSJEĆALA SE LOŠE

Nikolina Pišek otkrila da je bila žrtva nasilja: 'Trajalo je godinama, trebala sam reagirati'

Nikolina Pišek
Foto: Instagram
1/11
07.04.2024.
u 14:31

Shvatila sam zašto sam se osjećala neobjašnjivo loše u nekim situacijama i znam da sam trebala reagirati. A nisam. Jer kome da kažem? I što? I kako nakon toga?, napisala je Pišek i dodala da je važno da se o tom priča u javnosti i nakon što utihne ova galama.

Nakon što je Večernji list prvi donio priču o Daliboru Mataniću koji je više godina uznemiravao studentice i glumice, javila se i voditeljica Nikolina Pišek, koja je na Instagramu objavila da je i sama bila žrtva rodnog nasilja.

 - Što se rodnog nasilja tiče, tu mogu progovoriti iz prvog lica...Bilo je mnogo toga što mi je trebalo da osvijestim. Proces je trajao godinama. Neke sam stvari spoznala tek nedavno i shvatila da to ne mora nužno biti tako. Shvatila sam zašto sam se osjećala neobjašnjivo loše u nekim situacijama i znam da sam trebala reagirati. A nisam. Jer kome da kažem? I što? I kako nakon toga?, napisala je Pišek i dodala da je važno da se o tom priča u javnosti i nakon što utihne ova galama. 

Foto: Instagram

- Žene trebaju shvatiti što je neprihvatljivo i da ih njihov osjećaj da se događa nešto loše ne vara. Muškarci moraju spoznati granice i ne doživjeti ih kao zatvor, nego prostor pun zdravije, iskrenije i sretnije interakcije. Da nema straha. Stida. Spuštenih pogleda. Želje za nestajanjem. Mržnje, napisala je.

VEZANI ČLANCI: 

Foto: Instagram

Podsjetimo, Dalibor Matanić se u podužem postu na Facebooku oglasio nakon šokantnih optužbi nekoliko glumica i otkazane suradnje na snimanju serije Šutnja. 

Foto: Instagram

U statusu je priznao da je  drogiran i pijan 'uznemiravao kolegice' te kako je zatražio liječničku pomoć. Status je objavio tek nakon što je priča izašla u medije i u njemu, uz puno riječi kajanja, nije izravno napisao o kakvim je djelima riječ zbog kojih se kaje. Ali je, između ostalog, naglasio kako je puno toga 'učinio za ovu zemlju' i zatražio mir za obitelj. No, ubrzo je ugasio Facebook profil i zaključao profil na Instagramu. 

VIDEO: Dalibor Matanić oglasio se o uznemiravanju žena pa obrisao profil na Facebooku

Ključne riječi

Komentara 13

NO
nogomet90tih
15:09 07.04.2024.

Što god da se desi desilo se i Nikolini Pišek.

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
15:07 07.04.2024.

Kako skrenuti pozornost na propalu karijeru!

AN
AnimaTor
15:58 07.04.2024.

Nikoilina Pišek , pa nje je bilo posvuda od republike Hrvatske pa do republike Srbije. A u SArbiji se i uhljebila. Ali joj je pošlo ukrivo. I evo ti je nazad u Hrvatskoj. Baš nam nije falila dok je bila u Srbiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije