Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Prepoznajete li je? Omiljena glumica podijelila preslatku fotografiju iz djetinjstva

Foto: Instagram screenshot
1/16
07.04.2024.
u 12:34

Bojana Gegorić Vejtzović se prisjetila djetinjstva i to pomoću stare fotografije na kojoj se vidi da ima samo nekoliko godina te je bila s bratićem Pavelom i djedom Pajom Gregorićem.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović (52) prisjetila se djetinjstva u svojoj posljednjoj objavi na Instagramu. Bojana je to učinila pomoću stare fotografije na kojoj se vidi da ima samo nekoliko godina te je bila s bratićem Pavelom i djedom Pajom Gregorićem. - Između dva doktora; dr. sc. Pavela Gregorića mojeg bratića, i dr. Paje Gregorića našeg djeda. Demonstracija osnovnih principa aerodinamike kao čestitka bratiću za ročkas - napisala je Bojana i tako otkrila kojom prilikom objavljuje ovu fotografiju, a pratitelje je oduševila svojom nostalgičnom fotkom. - Joooj, ova me slika vraća u djetinjstvo - glasio je jedan od komentara. 

Podsjetimo, Bojana često na društvenim mrežama dijeli trenutke iz privatnog života, a u nedavnoj objavi na Instagramu otkrila je da je iza nje teško razdoblje.  - Iza  mene su dva teška tjedna. Diskurs “izazovno” mi poprilično ide na živce, jer izazovno je popeti se na Mount Everest, izazovno je naučiti svirati klavir…. a za neke situacije imamo pravo reći teško je,baš mi je teško! Nisam od onih koje će o detaljima, ovo je mjesto na kojem pokušavam dodati malo “boje” i veselja, jer svi nosimo svoje rane. Hvala što ste tu još uvijek i kada mene “oboji siva”, kada se isključim,hiberniram na auto pilotu svakodnevice uz najuži krug mojih ljudi! Šahovsko polje na kojem ćemo stajati nakon poteza u života ne možemo predvidjeti, već se nadati najboljem! Danas je sunce, sve će biti u redu, i vratit će se opet sve palete boja - napisala je Bojana. 

Glumica je nedavno na društvenoj mreži podijelila fotografiju jela koje joj je spremio suprug Enes Vejzović . "Već godinama mi pišete kako sam sretnica jer Enes Vejzović sjajno kuha. Istina, ogromna je to pomoć u svakodnevici. Ima i među vama tih sretnica koje mi pišu o divnim delicijama koje pripreme njihovi muževi, ali da kuhinja nakon toga izgleda kao da je u nju pala bomba... Sljedeća fotka je da vas utješim... i kod nas hrana u pripremi završi svuda", napisala je Bojana na fotografiju na svojoj Instagram priči.

Na sljedećoj fotografiji pokazala je kako stoji na kuhinjskom elementu i briše strop dok ju suprug pridržava da ne padne.
"Miksanje mu ipak nije jača strana... Eto, sreća da više nismo u starom stanu gdje do plafona ne bih mogla doći...", napisala je glumica uz emojije koji plaču od smijeha i označila svog supruga.

VIDEO Jole o putovanju u Dubai

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
16:36 07.04.2024.

A tko / što je " ročkas "? Netko/nešto iz Litve?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije