'U POVJERENJU BY NEVEN CIGANOVIĆ'

VIDEO Nikolina Pišek o Miši Grofu: 'Postoji objektivan strah dotičnog od prelaska hrvatske granice'

Foto: Večernji list
1/7
15.06.2023.
u 20:00

Iako se još uvijek uči kako se nositi s gubitkom supruga, Nevenu je večeras odgovorila na jedno škakljivo pitanje - u kakvim je odnosima s Vlatkom Pokos i Bornom Kotromanić nakon žustrih rasprava na društvenim mrežama, a govorila je i o odnosu sa svekrom

Nakon bivšeg predsjednika Stipe Mesića i kazališne i filmske glumice Nine Violić, u "vrući" stolac pored našeg voditelja Nevena Ciganovića sjeda njegova prijateljica i domaća voditeljica Nikolina Pišek! Za nju je posljednja godina bila iznimno teška. Nakon iznenadne smrti supruga Vidoja Ristovića morala se nositi s brojnim optužbama, i to javno, koje su koje su došle od strane Ristovićevog oca Miše Grofa. Upravo je o njihovom odnosu Nikolina u povjerenju progovorila s Nevenom Ciganovićem. 

Iako se još uvijek uči kako se nositi s gubitkom supruga, Nevenu je večeras odgovorila na jedno škakljivo pitanje - u kakvim je odnosima s Vlatkom Pokos i Bornom Kotromanić nakon žustrih rasprava na društvenim mrežama. Uz to, voditeljica je komentirala i neke zanimljive razlike između Hrvatske i Srbije gdje je godinama radila i živjela.

- Ja uopće ne volim spominjati ovo drugo ime jer je to jedna apsurdna situacija. Meni je grozno pričati o toj osobi jer je ona toliko nebitna u mom životu oduvijek bila i sada je. Prvo je bila nebitna jer ja tu ženu ne poznajem, tako da je ovo još apsurdnije, njezin napad na mene gdje se ona postavlja u situaciju da ona poznaje moju obitelj, mene i mog supruga tako da ja njezin broj imam niti sam ikad imala, niti sam joj bila kod kuće - započela je objašnjavati njihovu svađu Nikolina pa nastavila: - Ja bih to objasnila da naprosto postoje neke osobe koje su užasno željne pažnje javnosti iz nekog razloga, koje žude za nekim tako javnim priznanjem pa se onda naprosto kače na situacije koje su u tom trenutku popularne. Ja ne znam kako bi to drugačije opisala - kazala je o Borni Kotromanić.

Spomenuli su prijatelji u razgovoru i svekra, Mišu Grofa, a Neven ju je upitao što bi napravila da se ispod jedne od maski u showu "Masked Singer" pojavi upravo on. 

- To se ne može dogoditi. Postoji nešto što se zove kolegijalna korektnost. Postoji nešto što je naprosto nemoguće, a postoji i objektivan strah dotičnog od prelaska hrvatske granice - odgovorila je voditeljica i ponovno potvrdila kako oni više ne komuniciraju već samo njihovi odvjetnici

VEZANI ČLANCI:

A uz Nikolinu, u emisiju mu je stigao kao komentator i vodeći specijalist radiologije i liječnik Natko Beck koji je otkrio je li zdravo postati otac u '80-ima te zašto holivudski zavodnik Leonardo Di Caprio bježi od braka. Dotaknuli su se i pitanja postoji li žena sa savršenim proporcijama, a Natko je otkrio i tko je savršena žena za njega. Pričao je dr. Beck i o konferenciji koju trenutno priprema, medicinsko-komunikacijskom summitu "Back Together" koji se održava od sutra, 16. lipnja pa sve do nedjelje 18. u City Plazi Zagreb.

Više komentara našeg liječnika o najzanimljivijim temama pogledajte u emisiji!

VIDEO Natko Beck otkrio je li zdravo postati otac u '80-ima

 

Komentara 13

PA
Pajdo
18:17 15.06.2023.

Trebala si tamo ostat.

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
18:21 15.06.2023.

Jesu to na slici zbilja ljudi ili je slikao u muzeju voštanih figura?

KD
Kibi Dabi
19:03 15.06.2023.

Teško je biti gastarbajter u ilegalnog poslu. U Njemačkoj bi imala i radni staž i zdravstveno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije