zajednički odmor

Nikolina Pišek uživa u zadnjim danima odmora u omiljenom društvu: 'Ne postajemo mlađi, samo pametniji'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/13
01.09.2022.
u 13:00

"Ne postajemo mlađi. Samo pametniji. Nadajmo se", napisala je Nikolina uz objavu, a pratitelji su ubrzo primijetili kako malena Una sve više sliči majci.

Bivša voditeljica Nikolina Pišek (46) u posljednje vrijeme često objavljuje fotografije nastale na godišnjem odmoru, a sada je pokazala koliko uživa sa svojom kćerkicom Unom Sofijom. Na svom je Instagram profilu objavila niz fotografija i snimku te pokazala detalje s ljetnog odmora.

"Ne postajemo mlađi. Samo pametniji. Nadajmo se", napisala je Nikolina uz objavu, a pratitelji su ubrzo primijetili kako malena Una sve više sliči majci.

"Ljepotice", "Najljepše", "Prelijepa", "Divne obje", "Anđeo mali", "Bravo, uživajte", samo je dio komentara pratitelja, a brojni su ostavili emotikone srca.

Objavu možete pogledati OVDJE. 

Podsjetimo, Nikolina se uskoro vraća na televiziju, a kako su na društvenim mrežama objavili s UNA TV, bit će novo lice njihove televizije. 

Poznata voditeljica ponovno će se naći ispred kamera, a emisija koju će voditi obilovat će zanimljivim, intrigantnim i životnim temama.  Nikolina ne krije zadovoljstvo zbog novih poslovnih izazova i kaže da dolaze u pravom trenutku:

“Vrijeme je za novo poglavlje, nove teme i priče, a ova emisija odraz je mog kuta gledanja na život. Veliki sam estet u duši, ljepota u kojoj živimo i ljepota življenja nešto je što mene najviše određuje i što ću pokušati prenijeti kroz emisiju i na gledatelje. I pored brojnih događanja oko nas, mislim da je važno da iz medija čujemo i optimistične poruke.

Iako će publika uskoro detaljnije biti obaviještena o kakvoj je emisiji riječ, Nikolina je dala mali nagovještaj: “Pričat ćemo otvoreno o spektru pitanja oko kojih se vrti suvremeni život. Različitost stavova donijet će dinamiku i zanimljiv ton, bit će lepršavo, poletno, informativno, osnažujuće, a sve s ciljem da se uljepša život u našem zajedničkog prostoru, da jednostavno poboljšamo svijet oko nas”, zaključuje Nikolina.

VIDEO Prošlo je 25 godina od stravične nesreće u kojoj je poginula princeza Diana: "Svijet je i dalje oplakuje." 

Ključne riječi

Komentara 3

TA
Tarantula
13:16 01.09.2022.

Za te pare koje ti tražiš kod muškaraca može se naći bolja ženska!

AM
amnezija
13:42 01.09.2022.

Pišek ima punih 49 godina. Čemu lažiranje podataka? Napravite fact check.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije