u minijaturnom badiću

Nikolina Ristović otvorila Instagram i odmah nas počastila seksi fotografijama

nikolina pišek
Foto: Instagram
1/3
25.08.2015.
u 08:00

Iako ju je Instagram nakratko zbunio, brzo se naviknula i naučila kako objavljivati fotografije i prihvaćati nove pratitelje

Bit će ovo jedan od najpopularnijih Instagram profila u regiji. Nikolina Pišek pridružila se novoj društvenoj mreži, a odmah je obožavatelje počastila vrućim fotografijama.

Naime, voditeljica sa suprugom Vidojem Ristovićem uživa u Španjolskoj. S malenom su ovog ljeta plovili Jadranom u luksuznoj jahti, a sada su uzeli vremena samo za sebe. Nekoliko fotografija s rajskih lokacija Nikolina je podijelila s obožavateljima.

Iako ju je Instagram nakratko zbunio, brzo se naviknula i naučila kako objavljivati fotografije i prihvaćati nove pratitelje.

>>Nikolina Ristović 'izaziva' dekolteom, plijenila je pažnju i na X Factoru

>>Nikolina i Vidoje stigli na Šalatu kako bi poslušali Billyja Idola

Komentara 12

Avatar germanikus
germanikus
08:39 25.08.2015.

Pitam se koliki ti mora biti IQ da koristis recenicu ...pocastila nas..uzas sto sve ne tvrdi da je novinar!

SA
Sauron
10:19 25.08.2015.

Dobro koga je ovo više briga...... za Nikolinu Ristović koja nigdje više ništa niti radi niti je interesantna ....dajte nas više poštedite takvih kojih ima na izvoz.....katastrofa

Avatar Inteligencija
Inteligencija
08:43 25.08.2015.

jadnica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije