Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajnovita poruka

Nina Badrić jednom porukom se obratila neprijateljima, a onda otkrila tko su oni

Foto: instagram
1/13
04.04.2024.
u 15:13

Domaća glazbena zvijezda Nina Badrić privukla je pozornost fanova novom objavom na društvenoj mreži Instagram. Misterioznom pričom odlučila se javiti suparnicima.

Hrvatska pjevačica Nina Badrić (51) u predahu od mnogobrojnih nastupa s fanovima komunicira preko svojih društvenih mreža, na kojima je izuzetno aktivna. Zagrepčanka je odnedavno prisutna na TikToku, a služi se i Instagramom, gdje dijeli detalje iz vlastite svakodnevice, ali i intrigira osobnim promišljanjima. Ovaj put se preko Instagram storija dotakla međuljudskih odnosa.

Kad vidiš svog prijatelja s tvojim neprijateljem, znaj da su ti obojica neprijatelji, jedan javni, a drugi tajni - zagonentno je poručila 51-godišnja pjevačica, a ostaje nepoznato obraća li se između redaka nekome iz svoje okoline ili samo želi javno podijeliti ovu životnu mudrost. Glazbenicu na ovoj društvenoj mreži prati preko 400 tisuća ljudi.

Foto: Nina Badrić/Instagram

Popularna zagrebačka pjevačica nakon senzacionalnog nastupa na dodjeli najprestižnije medijske nagrade Večernjakove ruže otputovala je na Hvar, točnije u Jelsu gdje ima svoju lijepu vikendicu. Ondje pjevačica uvijek ide kada pronađe malo vremena za sebe, a najčešće je to ljeti kada u Dalmaciji provodi i po nekoliko tjedana.

Galerija: Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43

Atraktivna brineta koja je nedavno javnost pozitivno iznenadila i promjenom imidža te se ošišala na kratko, odlučila je nekoliko dana provesti s voljenim psićem Totom. Na društvenoj mreži Instagram često dijeli trenutke iz privatnog života, a sada je podijelila i interijer vikendice tako što je pokazala svoju preslatku tirkizno plavu kuhinju.

Nina je i ranije pokazivala kako je uredila svoju oazu mira. Ono što se da primijetiti jest da u njenom dnevnom boravku dominira crvena fotelja, a pogled privlače i drvene grede na stropu. Već je primila pohvale kako ima odličan ukus i da je sve vrlo skladno u njezinu raju na otoku. Uredila ga je potpuno po svome guštu i u mediteranskom stilu.

Vezani članci:

Podsjetimo, višestruka osvajačica nagrade Porin u razgovoru za časopis Gloria prisjetila se propalog braka s zagrebačkim poduzetnikom Bernardom Krasićem: - Kao što vidite, preboljela sam razvod. Sjećam se i te naslovnice, sjećam se tih godina. Dakle, kad sam se rastala, ja mislim da su tih dana, tih mjeseci, dapače, da budem iskrena tih godinu dana telefoni zvonili non-stop. I tad sam zapravo prvi put u svom životu promijenila telefonski broj jer sam shvatila da neću moći izaći na kraj sa svim medijima koji su htjeli nekakvu izjavu, a mi smo izašli s jednim priopćenjem. Onda, nakon nekog vremena dala sam jedan intervju za Gloriju i, naravno, kakav može biti naslov netom poslije razvoda: "Preboljela sam razvod." Moš' mislit, za to su mi ipak trebale godine, da prebolim samu sebe. Svaki je kraj novi početak – sjetno se osvrnula na jedno bolno životno poglavlje. 

Bivši supružnici upoznali su se u jednom zajedničkom restoranu, a povezala ih je zajednička prijateljica. Bila je to ljubav na prvi pogled, konkretizirana zarukama u romantičnoj atmosferi Dubrovnika.

Video: Komentari ne staju: Naš glumac koji je napustio grad i preselio se na selo snimljen kako kosi travu bez majice

Ključne riječi

Komentara 7

OT
otrovnijezik
16:30 04.04.2024.

Bolje bi joj bilo da izbaci neki album i pjeva nego što je po mrežama i tik-toku a onda će kukati kako nema ni za krumpir.

Avatar Moodleen
Moodleen
17:09 04.04.2024.

Ne kužim koji motiv mora biti da svako malo ovi o njoj. Možda podrijetlo? Identično?

NI
nitram
16:46 04.04.2024.

mora ti tokati kako pronasla slijedeceg jer pjevanjem ocito neide

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije