U ĐAKOVU

Nina Badrić pokazala kako je na pozornici proslavila 51. rođendan: 'Ukrali ste mi srce'

U Splitu se održava Fusion festival, prva nastupa Nina Badrić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/8
05.07.2023.
u 12:59

Nisam mogla zamisliti ljepši rođendan nego na pozornici sa vama. Dokle god me dobri Bog čuva i dok mi vi držite leđa, ne može mi ni’ko ništa. Samo meni svira bend jer 04.07. je moj dan - napisala je uz video, te pokazala i kako su je kolege iznenadile čokoladnom tortom.

Pjevačica Nina Badrić proslavila je 51. rođendan u Đakovu na pozornici. Podijelila je video s koncerta te pokazala kako joj publika pjeva "Sretan ti rođendan". 

- Ukrali ste mi srce, Đakovo. Nisam mogla zamisliti ljepši rođendan nego na pozornici sa vama. Dokle god me dobri Bog čuva i dok mi vi držite leđa, ne može mi ni’ko ništa. Samo meni svira bend jer 04.07. je moj dan - napisala je uz video, te pokazala i kako su je kolege iznenadile čokoladnom tortom. 

Nina je dobila puno česttiki kočega i prijatelja, među kojima su bili i Jelena Rozga, Maja Šuput, Nika Antolos, Marko Tolja, Sementa Rajhard i drugi. 

VEZANI ČLANCI: 

'Ljube moja, sretan ti rođo', 'E pa draga moja račice, neka si mi sretna i ovako nasmijana još 100 godina!!', 'Blagoslovljena i radosna', pisali su joj u komentarima.

Podsjetimo, Nina je nedavno na Melodijama Jadrana oduševila sve duetom "Nemoj" s Petrom Grašom. 

- Od prvog upoznavanja,  Petar i ja smo se prepoznali kao glazbenici i ljudi i sve ove godine uz divna druženja koja nas vežu razgovaramo o našem duetu.Jako volim njegov senzibilitet i naprosto se razumijemo oduvijek. Dogodila se prava pjesma i trenutak za nas, a možda smo napokon pronašli vremena da sebi ispunimo davnu želju. Nadam se da će je publika zavoljeti kao što sam je i ja zavoljela na prvo slušanje - rekla je Nina. 

- U svojoj karijeri rijetko posežem za duetima. U 27 godina karijere snimio sam ih svega nekoliko. Da bi se osjećao komforno u suradnjama mora se poklopiti sve - i trenutak i glazba i izvođač. Nina i ja već dugo vremena čekamo da se sve tri stvari susretnu i dočekali smo je u pjesmi “Nemoj". Uživao sam u suradnji s Ninom, jako volim njenu sugestiju i izvedbu, siguran sam da će to publika osjetiti! - ispričao je Petar.

VIDEO: Rade Šerbedžija otkrio neugodnu scenu koju je imao s Alom Pacinom 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije