'PREDIVNA ŽENO'

Nina Badrić pokazala vitke noge i dekolte u crvenoj haljini, fanovi je obasuli komplimentima

Nina Badrić
Foto: Instagram
1/7
11.12.2020.
u 20:44

- Jel’me ne’ko tražio? Pitao za mene?, napisala je pjevačica pokraj fotografije i dobila brojne komplimente pratitelja i više od 11 tisuća lajkova u samo nekoliko sati.

Nina Badrić oduševila je fanove na Instagramu novom fotografijom na kojoj je vidljiva njena vitka linija u crvenoj haljini. Nina je pozirala ispred jednog zagrebačkog hotela, te pokazala duge noge i duboki dekolte. 

- Jel’me ne’ko tražio? Pitao za mene?, napisala je pjevačica pokraj fotografije i dobila brojne komplimente pratitelja i više od 11 tisuća lajkova u samo nekoliko sati.

“Instagram je pao”, “Istopi se punjač za mobilni. Ima li neko da isključi grijanje, što je ovo?!”, “Predivna ženo!”, “Odakle više ovoliko ljepote pitam?!”, “Divna”, “Nina, ja sam bez daha! Ovo ti je fenomenalno. Vamp, seksi, žena kraljica!”, bili su samo neki od oduševljenih komentara, a pohvalile su je i kolegice Jelena Rozga, Žanamari i Pamela Ramljak. 

Foto: Instagram screenshot

No, bilo je i onih koji su pisali kako treba prestati koristiti aplikacije za sužavanje tijela i uljepšavanje lica.

Nina Badrić na Instagramu često objavljuje svoje fotografije, a prije nekoliko dana pokazala je i kako izgleda njen zagrebački dom.

Na fotografiji su u prvom planu jabuke i sok, a u pozadini se vidi božićno drvce. - Dobar dan, šašavice, napisala je Nina pokraj fotografije, a fanovi su komentirali njeno drvce.

- Božićno drvce koje miriše na djetinjstvo. Ne znam zašto, ali tako me sjetilo na ono nekad, komentirala je jedna Ninina prijateljica. 

Ključne riječi

Komentara 5

PU
paul-umpe
23:23 11.12.2020.

jos je niste uvalili

DU
Deleted user
21:34 11.12.2020.

Htjela bi biti starleta, cajka, pjevačica, lijepa.....nejde

SK
skupiduša
23:06 12.12.2020.

Uzalud vam trud svirači! Previse je forsirate i kondurite..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije