blagdani u moskvi

Nina Badrić: Predivne sam stvari našla na moskovskim sajmovima

nina
Foto: Privatni album
1/7
27.12.2013.
u 18:00

Moskva je grad od skoro 20 milijuna stanovnika, sve je užurbano, svuda su gužve i jako je komplicirano dogovoriti se i za najobičniju kavu. Stanovnici Moskve, da si olakšaju svakodnevicu, od ranog jutra sve nose sa sobom i za posao i za eventualni izlazak poslije.

Naša pjevačka diva Nina Badrić nakon nastupa u Beogradu pri­uštila si je nekoliko dana uživanja u prekrasnoj Moskvi. Grad je to koji je već prije upoznala i u kojem ima drage prijatelje.

Velike gužve

Samo za Ekran otkrila je koja su joj mjesta najdraža, na što treba pripaziti, što piti, a što jesti i kako se provela na izvedbi “Labuđeg jezera” u slavnom Boljšoj teatru.

- Gužve u Moskvi su ono što odmah primijetite i doživite. Naoružajte se strpljenjem jer vožnja, u bilo koje doba dana ili noći, od aerodroma do grada traje minimalno dva do tri sata.

Moskva je možda najskuplji grad u Europi i šoping nije preporučljiv. Dizajnerske stvari koštaju tri puta više nego u bilo kojoj drugoj svjetskoj metropoli. No njihovi sajmovi na ulicama svakako su nešto što se mora vidjeti. Ondje se mogu naći predivne stvari za vrlo prihvatljivu cijenu. Pa čak i krzno koje je u Moskvi - obavezno. Ne radi mode, nego zato što je naprosto nemoguće izdržati tu hladnoću bez krzna na sebi. Rusima krzno nije luksuz, nego potreba, pa te stvari nisu skupe.

U Moskvi ima predivnih mjesta i možete je danima istraživati, ali neka morate obvezno vidjeti, koliko god kratko boravili. To su Kremlj, park Gorki, Moskovski muzej suvremene umjetnosti, Moskovska međunarodna kuća glazbe. Iako je zimi vrlo hladno, Moskva je predivna u ovo vrijeme. Crveni trg za advent pretvara se u veliko klizalište.

Moskva je grad od skoro 20 milijuna stanovnika, sve je užurbano, svuda su gužve i jako je komplicirano dogovoriti se i za najobičniju kavu. Stanovnici Moskve, da si olakšaju svakodnevicu, od ranog jutra sve nose sa sobom i za posao i za eventualni izlazak poslije.

Sve nose sa sobom

- Boljšoj teatar je fascinantan i nikada neću zaboraviti bajku u kojoj sam ondje sudjelovala. Gledala sam “Labuđe jezero”, balet s jednom od najboljih postava. Fascinirana sam plesačkim umijećem i ruskom školom baleta koja odiše disciplinom.

Moskva me još jednom ostavila bez daha i znam da ću joj se - vratiti.

Ključne riječi

Komentara 8

LO
lopti28
18:50 27.12.2013.

Vrhunac njezina života joj je plaćeni boravak u Moskvi od miljarderke kao i ljetovanje na jahti s njom. Pa ja bih se popkopao od srama!A što je niste pitali s kojim je muškarcem tamo bila?

DU
Deleted user
09:34 28.12.2013.

Upravo smiješno,šta fali Jakuševcu?

MA
mare0801
15:07 28.12.2013.

svaki dan,ali svaki dan nešto o Badrić,što je puno ,puno je,budući da je osoba koja se toliko voli eksponirati,valjda može podnijeti i kritiku,pa kažem:očajno se oblačiš,hitno nađi nekoga da te savjetuje,neka ti ga ta ruska nevista plati,kad je već darežljiva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije