Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PJEVAČICA BLISTA

Nina Badrić proštela je centrom Zagreba, a fanovi su na njoj uočili zanimljiv detalj

Nina Badrić
Foto: Instagram
1/11
09.04.2024.
u 20:00

"Nina, je l' to zaručnički prsten?", komentirala je njezina obožavateljica ispod fotografije snimljene u centru Zagreba

Pjevačica Nina Badrić iskoristila je sunčani dan za šetnju centrom Zagreba, a fotografije je objavila na Instagramu. Nina je za tu priliku obukla haljinu sa cvjetnim uzorkom, a u opisu je napisala "Ljeto u Zagrebu". No, fanovi su primijetili i jedan zanimljiv detalj na njoj. 

"Nina, je l' to zaručnički prsten?", komentirala je njezina obožavateljica.

Zagrepčanka je odnedavno prisutna na TikToku, a služi se i Instagramom, gdje dijeli detalje iz vlastite svakodnevice, ali i intrigira osobnim promišljanjima. Ovaj put se preko Instagram storija dotakla međuljudskih odnosa.

- Kad vidiš svog prijatelja s tvojim neprijateljem, znaj da su ti obojica neprijatelji, jedan javni, a drugi tajni - zagonentno je poručila 51-godišnja pjevačica, a ostaje nepoznato obraća li se između redaka nekome iz svoje okoline ili samo želi javno podijeliti ovu životnu mudrost. Glazbenicu na ovoj društvenoj mreži prati preko 400 tisuća ljudi.

Popularna zagrebačka pjevačica nakon senzacionalnog nastupa na dodjeli najprestižnije medijske nagrade Večernjakove ruže otputovala je na Hvar, točnije u Jelsu gdje ima svoju lijepu vikendicu. Ondje pjevačica uvijek ide kada pronađe malo vremena za sebe, a najčešće je to ljeti kada u Dalmaciji provodi i po nekoliko tjedana.

Nina Badrić
1/13

Atraktivna brineta koja je nedavno javnost pozitivno iznenadila i promjenom imidža te se ošišala na kratko, odlučila je nekoliko dana provesti s voljenim psićem Totom. Na društvenoj mreži Instagram često dijeli trenutke iz privatnog života, a sada je podijelila i interijer vikendice tako što je pokazala svoju preslatku tirkizno plavu kuhinju.

VEZANI ČLANCI: 

Nina je i ranije pokazivala kako je uredila svoju oazu mira. Ono što se da primijetiti jest da u njenom dnevnom boravku dominira crvena fotelja, a pogled privlače i drvene grede na stropu. Već je primila pohvale kako ima odličan ukus i da je sve vrlo skladno u njezinu raju na otoku. Uredila ga je potpuno po svome guštu i u mediteranskom stilu.

VIDEO: Dalibor Matanić oglasio se o uznemiravanju žena pa obrisao profil na Facebooku

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar VargaiBoric
VargaiBoric
22:37 09.04.2024.

Baš me zanima prototip njezinog fana... Skuplja postere ?

Avatar volim fritule
volim fritule
21:56 09.04.2024.

mora skinuti prsten kada krumpir vadi

Avatar rubinet
rubinet
12:17 10.04.2024.

Velika pjevačica. Svi je znaju po onom hitu: : Desertna krema kakve nema..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije