Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SLUČAJ

Nina Badrić uputila upozorenje obožavateljima: Molim vas ne posuđujte novac i pazite s kim komunicirate

Zagreb: Dodjela medijske nagrade "Večernjakova ruža" u Hrvatskom narodnom kazalištu
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/12
22.06.2024.
u 20:30

U poruci osoba koja je ukrala identitet pjevačice piše kako joj je Badrić najdraža slavna osoba i piše kako joj je žao što mora iskoristiti identitet pjevačice u molbama za pomoć.

Pjevačica Nina Badrić često je na meti kradljivaca identiteta na društvenim mrežama i svoje pratitelje redovito upozorava da ne nasjedaju na poruke koje im dolaze s tih profila. Sada je upozorila na novi lažni profil i objavila je poruku koja joj je stigla s tog profila.  U poruci osoba koja je ukrala njezin identitet piše kako joj je Badrić najdraža slavna osoba i piše kako joj je žao što mora iskoristiti identitet pjevačice u molbama za pomoć.

- Znam da je loše, ali molim vas ako mi možete dopustiti da dobijem 20 tisuća dolara pomoću vašeg identiteta - piše u poruci koju je Nina objavila na svom Instagram storyju i upozorila pratitelje: Molim vas ne posuđujte novac i pazite s kim komunicirate. Molim vas da blokirate i ovaj profil. Slična situacija dogodila joj se i nedavno kada se na Instagramu pojavio još jedan u nizu lažnih profila s njezinim imenom i prezimenom te s nekoliko objavljenih fotografija. Tada je Nina objavila i poruke s tog lažnog profila.

VEZANI ČLANCI

- Zdravo, divni obožavatelju, hvala na beskrajnoj brizi i podršci. Puse od mene - pisalo je u poruci, a Nina je upozorila da iza tog profila ne stoji ona, već je riječ o lažnom profilu.  - Ne nasjedajte na lažne profile. Ovo je fake i prijavite svaki takav profil. Hvala - napisala je na Instagram storyju. U nedavnom intervju za Story pričala o opasnostima koje donose društvene mreže. 

Foto: Instagram

- Društvene mreže su danas osobni portali na kojima možemo komunicirati s ljudima, pružiti podršku ili jednostavno izreći svoj stav. I to je dobra strana svega. No plaši me veliki nedostatak empatije pojedinaca koji čak i tada likuju nad tuđim nesrećama ili su maliciozni. I opet se vraćamo na zakon koji je neodređen po pitanju komentara neprimjerenog sadržaja. Prisjetimo se samo, nažalost, stravičnog događaja u Gradačcu gdje je monstrum u prijenosu uživo na društvenim mrežama ubio suprugu i dvoje djece. Komentari ljudi na njegovu profilu bili su zastrašujući, slični nogometnom navijanju, što je u meni izazvalo golemu jezu, tugu i nemoć. To me iznimno plaši i rastužuje. Kao društvo moramo dosegnuti stanje svijesti da osobama koje trebaju našu pomoć ona u svakom trenutku bude i omogućena. Psihološka, medicinska i policijska zaštita, ali prije svega ona ljudska - ispričala je Nina za Story. 

VIDEO Leona Paraminski o ljubavnoj sceni sa ženom: 'Bilo nam je lijepo raditi skupa'

 

Komentara 1

Avatar Castro
Castro
10:17 23.06.2024.

Jedini ako zafali za nove torbe i naočale onda možete posuditi … i Nini takodjer..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije