Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lijepa pjevačica

Jelena Rozga otkrila što točno jede i što je izbacila iz prehrane, a evo i što baš nikada ne konzumira

Performance of Jelena Rozga held in restaurant Dolly Bell.Nastup Jelene Rozge u restoranu Dolly Bell.
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
1/23
22.06.2024.
u 09:45

Rozga plijeni poglede svojim izgledom, a brojni joj zavide i na vitkoj liniji. Sada je pjevačica otkrila što jede, ali što je izbacila iz prehrane. Zanimljivo je i da je otkrila da nikada nije pila alkohol.

Pjevačica Jelena Rozga mnogima je jedna od najljepših na domaćoj sceni. Rozga plijeni poglede svojim izgledom, a brojni joj zavide i na vitkoj liniji. Sada je pjevačica otkrila što jede, ali što je izbacila iz prehrane. Zanimljivo je i da je otkrila da nikada nije pila alkohol. 

''Ja sam oduvijek pazila koliko i što jedem, što unosim u svoje tijelo. Moji su Dalmatinci i uvijek se nekako jela najviše riba doma, što više povrća iz našeg sela, iz Blizne, domaće maslinovo ulje, a posljednjih par godina od kad imam velikih problema sa štitnjačom izbacila sam i gluten i laktozu i svašta nešto i što je najvažnije, ja ne pijem alkohol, nikad ga u životu nisam pila.'' izjavila je za InMagazin

VEZANI ČLANCI:

Nedavno je oduševila svoje pratitelje na društvenim mrežama novom fotografijom. Jelena je pozirala u rodnom Splitu u jednostavnoj kombinaciji koja se sastojala od elegantnog crnog sakoa i hlača, a uz to je nosila bijelu majicu. Cijelo je izdanje dotjerala bordo cipelama na petu te odlično istaknulo njezinu vitku figuru.

 

- Lavica - jednostavno je napisala u opisu, a nikoga nije ostavila ravnodušnim ovim izdanje. U komentarima su se obožavatelji raspisali i dijelili mnoge komplimente, a ni influencerica i glumica Sonja Kovač nije ostala ravnodušna, poručivši joj da je "predivna".
- Sada neću moći zaspati - napisao je jedan pratitelj poznate hrvatske pjevačice.

FOTO Pogledajte kakva je atmosfera bila na raskošnom vjenčanju vlasnika Sokol Marića i 45 godina mlađe Kolumbijke

Performance of Jelena Rozga held in restaurant Dolly Bell.Nastup Jelene Rozge u restoranu Dolly Bell.
1/23

Inače, Rozga je poznata kao ljubiteljica mode i u privatno vrijeme voli casual kombinacije što se i sada vidjelo, a teddy kaput, čija cijena na stranici modnog brenda Max Mara iznosi 2.739 eura. U istom kaputu pozirala je u veljači 2019. godine, a nosila ga je i svake iduće sezone. Na noge je navukla popularne Uggsice, model ultra mini koji na njihovoj web stranici košta 180 eura.

 

Komentara 4

Avatar Idler
Idler
12:27 22.06.2024.

Alkohol joj ni dobar za noge.

PR
prajdali100
11:11 22.06.2024.

Pa valjda je poslije ručka ili večere popila koju čašu vina...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije