ZALJUBLJENA SINJANKA

Nina iz 'Života na vagi' pokazala kako uživa s dečkom na Braču: 'Ljubav'

Foto: RTL
1/12
22.07.2024.
u 20:00

Na prvom vaganju Nina je imala 136,2 kilograma, a na finalnom 73,9 kilograma, što znači da je izgubila 62,3 kilograma. Nina ne posustaje nakon završetka showa i često objavljuje fotografije iz šetnji.

Bivša kandidatkinja 'Života na vagi', Sinjanka Nina Bandić, na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj je pokazala kako uživa s dečkom. Uz fotografiju je kratko napisala "Ljubav". Stavila je i pjesmu od Franke Batelić 'S tobom'. 

Nina je u lipnju svom dragom čestitala i imendan, te je otkrila kako se zove Ante. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, na prvom vaganju Nina je imala 136,2 kilograma, a na finalnom 73,9 kilograma, što znači da je izgubila 62,3 kilograma. Nina ne posustaje nakon završetka showa i često objavljuje fotografije iz šetnji.

Nedavno je za RTL.hr otkrila da na Braču nije bila samo kratko zbog odmora, već se tamo preselila.

Foto: Instagram

"Nekako je to sve ispalo sasvim slučajno. Pružila mi se prilika za rad na Braču i privukao me sam princip rada vrtića... To sam vidjela kao priliku za dodatno kvalitetno oblikovanje sebe kao odgojiteljice i mjesto gdje bih mogla dosta toga naučiti pa sam se odlučila preseliti na Brač",  rekla je ova bivša kandidatkinja. 

GALERIJA: Huljić, Kutlić, Dino Jelusić... Pogledajte koje su sve slavne 'face' stigle na vjenčanje Matije Cveka

1/65

Ranije je podijelila i selfie koji je oduševio njezine pratitelje. "Prihvati sebe, voli sebe i nastavi naprijed. Ako želiš letjeti, moraš se odreći onoga što te opterećuje", napisala je Nina u opisu fotografije. "Prekrasna", "Wow. Druga osoba. Predivna", "Odlična promjena", poručili su joj pratitelji.

VEZANI ČLANCI: 

Inače, Nina je jednom prilikom za RTL.hr otkrila kakve su reakcije na njezinu transformaciju. "Čim sam izašla kući moji bližnji su bili u pozitivnom šoku i jako ponosni na meni. Teško im se i dan danas naviknuti na ovu kilažu i da sam to zaista ja. Tata bi često nabacio šalu da me treba pogledati 2,3 puta da bi u svojoj glavi registrirao da sam to ja. Nakon finala sam primila masu poruka podrške i pohvala na svoj izgled. Čak su mi neki pisali da su se zbog moje transformacije odlučili prijaviti u novu sezonu 'Života na vagi' i jako lijep je osjećaj kada dobiješ takvu povratnu informaciju", ispričala je.

VIDEO: Preminula je Shannen Doherty, glumica (53) najpoznatija po ulozi u seriji Beverly Hills 90210

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije