Priznanje Leona Para

“Nisam u dugovima, samo sam htjela otići iz prošlosti”

Leona Paraminski
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/6
14.10.2010.
u 21:01

Prošli je tjedan 31-godišnja glumica na talijanskom festivalu Capalbio Cinema dobila nagradu za najbolju glumicu

Otkad je okrenula novu stranicu u životu, glumica Leona Paraminski reda samo uspjehe. Prošli je vikend na talijanskom festivalu Capalbio Cinema, s filmom “Tulum” Dalibora Matanića, osvojila nagradu za najbolju glumicu. Poetska priča o mladim ljudima u ratom zahvaćenom Vukovaru Leoni je priskrbila treće međunarodno priznanje.

Dečko čestitao prvi

– Iako se time ne hvalim, jako sam sretna što sam u inozemstvu dobila nagradu za najbolju ulogu – kazala je Leona. Ushićena i iznenađena, po nagradu nije uspjela ni otići.

– Dobru vijest javila mi je gospođa Ankica, producentica iz Kinorame, a prve čestitke stigle su od mojeg dečka Tina. Što je i normalno jer je tad bio pokraj mene u stanu – govori glumica vidno razdraganija no ikad. U njezinu životu, ne krije Leona, poslagale su se kockice, a sve je započelo svježom sretnom vezom i preseljenjem u novi stan.

– Genijalno mi je! Vidjela sam da neki pišu da sam bila u dugovima te da sam zato prodala stan i otišla u podstanare. To nije istina. Svjesno sam odlučila da želim otići i ostaviti prošlost iza sebe. I sad mi je jako dobro. A režije plaćam uredno – šali se 31-godišnjakinja s glasinama koje je nesvjesno pokrenula pozitivnim promjenama u svojoj svakodnevici. No iako se u šali osvrnula na tračeve, za njih ne mari.

– U novom stanu sam se preporodila, živim u centru grada, u takozvanom kvartu glumaca. Gdje nema dovoljno parkirnih mjesta, ali su zato ondje Lucija Šerbedžija, Ecija Ojdanić i Robert Orhel i druge dragi kolege – priča glumica šuškajući kroz aparatić za zube koji je nedavno ugradila.

Život pun novosti

– Nosim ga već pola godine da sredim zagriz, jer bih u suprotnom u starosti mogla pojesti vlastite zube – nastavlja Leona kroz šalu i pošalice. I na poslovnom planu uvela je neke novosti, pa će osim snimanja serije “Najbolje godine” i trećeg nastavka Matanićeva omnibusa kratkih filmova, ozbiljnije koketirati i s pisanjem i poduzetništvom.

– Pišem i radim samostalne projekte jer sam ušla u zrelu fazu. Malo ću raditi sama pa ću vidjeti kako će se stvari odvijati – otkriva Leona. Budući da uz pomoć dečka Tina Komljenovića uči francuski jezik, ne bi bilo čudno da to znači njezin skorašnji proboj na inozemnu scenu.

Komentara 1

ZE
zelenakrava
08:38 15.10.2010.

Cura i nije tako loša,samo da se okani kočijaških vulgarnosti ,čak i pri javnim nastupima.Šteta,jer ispada kao obična prostakuša.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije