Iznenadila sve

Nitko nije znao! Seksi reperica trudna sedam mjeseci

ciara i future
Foto: Instagram
1/3
15.01.2014.
u 18:54

Ciara je dokazala da se intima zaista može sačuvati kad se hoće

Ciara je dokazala da se intima zaista može sačuvati kad se hoće. Naime, ona i njezin zaručnik Future već sedam mjeseci očekuju dijete, a poznata reperica otkrila je to ovih dana u emisiji The View. Kada je upitana čeka li sina ili kćer, rekla je kako ne želi otkriti, no njezin zaručnik dobio je ono što je želio.

– Ovo je zaista blagoslov. Ovo je najuzbudljiviji trenutak u životu. Zaista sam uzbuđena, kao malo dijete, ispričala je pjevačica, među ostalim, u intervjuu. Iako su se njezini fanovi već mjesecima pitali je li trudna, Ciara je uspjela sve održati tajnom tako što je nosila široku odjeću, piše MTV.

Inače, Ciara se s reperom Futureom zaručila u listopadu prošle godine. Iako joj uskoro stiže prinova, već radi na šestom albumu.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije