Derbi u krevetu

Nives Celzijus: Dvoboj Reala i Barcelone je kao orgazam

Nives Drpic
09.04.2010.
u 14:06

Voditi ljubav na Santiago de Bernabeuu ne znači nužno činiti to u središtu terena. Srećom, stadion je velik i postoje neki intimniji kutevi - napisala je Nives

Nives Celzijus (28) s velikim nestrpljenjem iščekuje najveći nogometni derbi. U Madridu će o španjolskom prvaku odlučivati Real i Barcelona, a svoje viđenje derbija podijelila je s čitateljima na svom blogu.

- El Classico,  ponavljam u sebi cijelo jutro. Nekako mi moćno zvuči. Kao da ne pričam o nogometu. Možda o seksu. Vrhuncu. Orgazmu - napisala je Nives koja kaže da bi mnogi muškarci žrtvovali mjesečnu dozu orgazma za jedan El Classico.

- Ja sam, kao žena, slična stava. I sam svoj prvi boravak na Santiago de Bernabeuu doživjela sam kao svojevrstan orgazam. Ovo će vjerojatno biti poput višestrukog orgazma - uvjerena je supruga Dine Drpića. Svom mužu poslala je zanimljiv poziv da vode ljubav na madridskom stadionu ako Real pobijedi Barcelonu.

- Voditi ljubav na Santiago de Bernabeuu ne znači nužno činiti to u središtu terena. Srećom, stadion je velik i postoje neki intimniji kutevi - napisala je Nives koja će, za razliku od hrvatskih gledatelja koji su ostali bez TV-prijenosa, uživati u majstorijama najboljih svjetskih nogometaša.

Komentara 12

DI
DIV
10:25 10.04.2010.

odvratna siiiiiiiiiii!!!!!!!

OB
-obrisani-
18:10 09.04.2010.

Tja i svaka krava siri muf na sred livade.

SO
sonne
21:01 14.06.2010.

Ta \"dama\" ima velikih problema. Nazalost mislim da joj samo psihijatar moze pomoci. I to bi se zaista morao jako potruditi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije