Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi smjer

Nives Celzijus objavila prvu baladu i iznenadila sve

nives celzijus
Foto: PR FOTO
1/5
10.09.2015.
u 15:45

Glazbu za njezinu baladu skladali su Nenad Ninčević i Brane Kopitović, tekst je napisao Nenad Ninčević, a aranžman je napravio Dragan Brnas

Nakon brzih zabavnih hitova, pjevačica je svoju publiku iznenadila prvom baladom u svojoj karijeri koju je baš za nju napisao dugogodišnji prijatelj, splitski hit maker Nenad Ninčević.

– Publika je od mene već navikla očekivati neočekivano pa da ostanem dosljedna sebi, radujem se što su mnogi fanovi tako ugodno iznenađeni novom pjesmom. Ova pjesma postoji već skoro godinu dana i čekali smo pravi trenutak kad ćemo je lansirati. Mnogi me pitaju kome se obraćam u ovoj baladi znakovitog teksta: ''Muško budi jednom bar, pucaj u grudi završi stvar, od svega našeg najviše vrijeđa, cijeli mi život pucaš u leđa'', ali neka to za sad ostane pitanje bez odgovora – istaknula je popularna pjevačica.

Glazbu za njezinu baladu skladali su Nenad Ninčević i Brane Kopitović, tekst je napisao Nenad Ninčević, a aranžman je napravio Dragan Brnas.

– Nives je prvi izvođač s kojim sam baš iskreno poželio surađivati nakon dugogodišnje suradnje s Tonyjem Cetinskim. Njezina je interpretacija toliko iskrena i strastvena, naježio sam se kad sam čuo kako je otpjevala demo snimku i nisam ni trenutka dvojio da baš tu pjesmu ona treba otpjevati. Mislim da će je žene obožavati jer Nives, iskrena do bola kao i uvijek, vrlo jasno ističe današnje žensko-muške odnose – istaknuo je Nenad Ninčević.

>>Nives Celzijus: 'Bila sam neodoljivo slatka pa sam sladoled dobivala besplatno'

>>Dino Drpić ljubi Ines Katarinu Sušu!

Komentara 5

DU
Deleted user
16:04 10.09.2015.

Puno bolja od Lane ili Sevrine,svaka joj čast!

Avatar MENSA
MENSA
16:01 10.09.2015.

Ah, ništa ni bolja ni gora od bilo koje pevaljke iz Huljićeve ergele!

OP
OpasanNekiLik
18:44 10.09.2015.

Mora joj se priznati, Nives je vjerojatno štošta, ali ne i glu pa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije