Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u izazovnom izdanju

Nives Celzijus obožavateljima otkrila novo iznenađenje: 'Brrm, brrm!'

Foto: Instagram screenshot
1/11
28.06.2024.
u 08:44

Nakon što je početkom mjeseca pred obožavateljima prvi put uživo predstavila svoju novu pjesmu 'Moja pila', pjevačica je najavila kako ljetni hit uskoro dobija svoj spot.

Domaća pjevačica, glumica, spisateljica i influencerica Nives Celzijus novo ljeto započela je radno. Osim što glumi i podržava naše nogometaše na Europskom prvenstvu, ova svestrana estradna umjetnica bavi se i pjevanjem. Naime, Nives je početkom mjeseca prvi put pred publikom izvela svoju novu pjesmu 'Moja pila', a sada je svom masovnom Instagram pratiteljstvu otkrila kako snima spot.

- I na radost svih obožavatelja ‘Moje pile‘, napokon snimamo spot!!! Brrm, brrm! - napisala je pjevačica na Instagram pričama dok pokazuje najnoviji styling u kojem će se pojaviti u spotu. Zanosna Zagrepčanka u prvi plan ponovno je stavila bujni dekolte, a pohvalila se i novom frizurom na pletenice. Kasnije je novi projekt ovjekovječila s nekoliko fotografija na naslovnici, preko koji je otkrila da je mjesto lokacije snimanja videa Velika Gorica. Na tim fotografijama nosi specijalnu bijelu majicu na kojoj crnim slovima piše 'Brrm, brrm' te vruće traper hlačice. 

Nives je tako pokazala da jednako senzualno izgleda sređena i bez šminke, nakon što je prije nekoliko dana objavila video bez filtera i fotošopa. Inače, Cezijus pored glazbene karijere planira graditi i onu voditeljsku, budući da će je fanovi ove jeseni moći gledati u ulozi glavne domaćice novog regionalnog glazbenog showa 'Imanje'. No to vjerojatno nije sve, jer kad je Nives u pitanju obožavatelji uvijek mogu očekivati neočekivano.

VEZANI ČLANCI:

  

Podsjetimo, ranije ovog mjeseca Nives je s istom pjesmom nastupila na drugoj večeri CMC festivala u Vodicama. Kako to često biva, osim glasa Nives je najveću pozornost privukla svojom odvažnom modnom kombinacijom.

Naime, pjevačica je za ovu priliku odabrala potpuno bijeli outfit, a na sebi je nosila kožnu jaknu, bluzu koja u prvi plan stavlja njezin bujni dekolte, kratku minicu, mrežaste najlonke i čizme na petu. Prilikom dinamičnog scenskog nastupa pjevačici je prijetila opasnost da otkrije više nego što je zamišljeno, no izvedbu je uspjela privesti kraju bez dodatnih komplikacija.

GALERIJA: Komentari ne staju! Nives Celzijus objavila vrući video: Nema šminke, photoshopa ni filtera

1/16

- Jer ova mala gazi.... Hvala mom Hippy Gardenu na ovom savršenom outfitu koji zaveo Vodice i medijski prostor. - napisala je Nives u opisu objave na Instagramu i dobila bezbroj komplimenata na svoj izgled. Inače, pjevačica je o novom singlu progovorila za In Magazin.

- Pa mislim da će i tu biti jedno iznenađenje jer je pjesma žanrovski neka rokerica. Dugo sam se libila da li da je uopće puštam van, jer to nije nešto na što je moja publika navikla, ali mislim da će im se svidjeti jer je tekstualno vrlo zanimljiva - ispričala je Nives o pjesmi 'Pila'. 

VIDEO: Goran Višnjić na predstavljanju Rimčevog robotaksija

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije