Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa na odmoru

Tatjana Jurić: 'Kad vidim ovo, dođe mi da dam otkaz i nikad se više ne vratim'

Foto: Privatni album
1/24
28.06.2024.
u 08:00

Tatjana je prvo na Instagramu podijelila video iz zračne luke, a potom i iz destinacije u koju se uputila. Jurić uživa na odmoru u Grčkoj, a s pratiteljima je podijelila nekoliko anegdota.

Voditeljica Tatjana Jurić aktivna je na društvenim mrežama, a sada je otkrila da se uputila na putovanje. Tatjana je prvo na Instagramu podijelila video iz zračne luke, a potom i s destinacije u koju se uputila. Jurić uživa na odmoru u Grčkoj, a s pratiteljima je podijelila nekoliko anegdota. "Ako nešto volim, to je turistički bauljat po gradovima za koje ne znam što me čeka iz ugla, a sve lijepo! Koji je dan, ne znam. Koliko je sati, ne znam", napisala je Tatjana pored selfieja, a potom je podijelila i snimku vreve na ulicama.

Ulični glazbenici koji zabavljaju prolaznike, odlično raspoloženi lokalci koji su i zaplesali na ulici te smijeh i veselje preuzeli su ovaj video. "Kad vidim ovo, pa dođe mi da dam otkaz i nikad se više ne vratim", poručila je pa dodala da je to Grčka i da je moraš voljeti.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Tatjana je jednom svojom objavom prije mjesec dana oduševila. Radilo se jednom neobičnom, ali vrlo zanimljivom iskustvu, odnosno neočekivanom susretu. Otkrila je svojim pratiteljima da je skoro svako jutro bude nepozvani, ali zanimljivi gosti. Riječ je o bebama lisicama koje su se udomaćile na njenoj terasi, a Tatjana već neko vrijeme oduševljava pratitelje pričama o njihovim avanturama. 

"Dobro jutro! Mi smo odlično spavale, nitko u pet ujutro po terasi nije lupao Jackinom posudom za vodu! Negdje oko sedam sam im objasnila da moram u eter u devet, pa su mi dale prolaz iz vlastita stana. Rekoh im da mogu slobodno, ako žele, navratiti opet popodne, kao što to sad već očito postaje i tradicija, i da neću zvati Dumovec, ako se eto, baš kod mene i sa mnom osjećaju sigurno", napisala je Tatjana i nastavila: 

"Računam na to da će ojačati i otići dublje u šumu uživati u svojem slobodnom, divljem, životinjskom životu. Do tada, prava je privilegija promatrati ih ovako izbliza! Kad mi se šćućure jedna pored druge na kućnom pragu i drijemaju dok ja po doma nešto radim, pa ih gledam kroz prozor... milina!!! Tako su male, preeeeslatke. Ne diram ih, ne smetam im, mogu gdje žele i kad žele po vrtu i dalje u šumu! A one se, eto, stalno vraćaju meni na terasu."
Pratiteljima je zahvalila na savjetima i upozorenjima. 

"Hvala na savjetima i upozorenjima, kako da vam kažem, bilo je i gorih divljih zvijeri na toj terasi, preživjet ću! Normalno da meni nije došla jedna lisica, nego odmah tri!  Ova treća povremeno svrati, javljam dalje. Također znam za lisičju trakavicu, higijenske mjere se poduzimaju, bez brige. Vidim da i mnoge od vas moje bebe lisice vesele, napravila sam highlightse na profilu, pa uživajte!" 

VIDEO Goran Višnjić o Rimčevom robotaksiju

 

 

Ključne riječi

Komentara 9

IZ
Izilajf
09:36 28.06.2024.

Pa napravi to, nećeš ovdje faliti.

Avatar Aurel
Aurel
08:41 28.06.2024.

"dođe mi da dam otkaz i nikad se više ne vratim" - ima moju punu podršku.

SE
Separator
13:44 28.06.2024.

Je li to ona koja je pljuvala po domovini iz čije njeno prezime potječe?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije