Više nema ljubomore

Nives Celzijus ponosna je kad se za Dinom okreću druge djevojke

nives
Tomislav Miletić/Pixsell
16.04.2012.
u 16:56

Osim supruga među domaćim nogometašima ima svog favorita. Vedran Ćorluka joj je lijep, ali Nives se ne sviđa njegov imidž u posljednje vrijeme. Prolaznu je ocjenu svakako dobio. Definitivno je sladak, izjavila je Nives.

Nives Celzijus blista od ponosa kad joj se za suprugom Dinom Drpićem okreću druge djevojke.

– Volim da mi muž dobro izgleda, zato sam ga i birala – izjavila je Nives priznajući da je nogometaš na početku njihove veze bio ljubomoran i stalno ju je zvao kad bi otputovala izvan grada.

Osim supruga među domaćim nogometašima ima svog favorita.

– Vedran Ćorluka je lijep, ali ne sviđa mi se njegov imidž u posljednje vrijeme, no definitivno je sladak – izjavila je.

Nedavno je izdala pjesmu za njemačko tržište i piše dvije knjige, uza sve to je i brižna mama.

– Taisha je na mene i voli raditi šou, a Leone je samozatajan i miran – kazala je.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
17:35 16.04.2012.

nula

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije