JUTARNJA PROVOKACIJA

Nives Celzijus pozirala potpuno gola i raspametila fanove: 'Ajme majko sveta!'

Foto: Facebook
1/12
15.12.2022.
u 20:40

Glazbenica i spisateljica pozirala je gola u kadi, u ruci džeći šalicu kave. -  Espreso, najvažniji obrok u danu, poručila je Nives.

Nives Celzijus (40) novom je proaktivnom fotografijom ponovno raspametila svojih 450 tisuća fanova na Instagramu. Glazbenica i spisateljica pozirala je gola u kadi, u ruci držeći šalicu kave.

-  Espreso, najvažniji obrok u danu, poručila je Nives.

Fotografija je u samo nekoliko sati skupila više od 10 tisuća lajkova i puno oduševljenih komentara Nivesinih fanova. 

"Najbolja si, Nives", "Ajme, majko sveta, koja vrućina", "Za bolji početak dana", "Ima i mjesta u kadi još", "Wow, savršena", neki su od brojnih komentara koje je dobila ispod fotografije

Inače, uoči okršaja naše reprezentacije s Argentinom Nives je pozirala u dresu dok su pažnju privlačile njene gole noge, zbog čega su se mnogi pitali nosi li uopće gaćice. Ipak, najviše pažnje privukao je njen status. 

Naime, Nives je već ranije rekla kako će još godinu dana biti u celibatu ako hrvatska reprezentacija  pobijedi.  "Idemooo, s najvećim osmijehom na licu pravo u celibat!" napisala je pjevačica i spisateljica. 

Želja joj se nažalost nije ostvarila. 

VIDEO Mrle nam je otkrio sve o pjesmi s kojom će Let 3 nastupiti na Dori

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije