Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrući kadrovi

Nives Celzijus snimala se u toplesu i sunčala guzu: 'Ako se pitate što ima u Zagrebu'

Foto: Instagram
1/18
13.08.2023.
u 11:20

Nives je pokazala kako se sunča na svojoj terasi u toplesu. Video je objavila na svom Instagram Storyju. Poznata je kao osoba koja svoje pratitelje redovito časti svojim seksi izdanjima, no nedavno je odlučila prkositi trendovima savršenstva koje propagiraju društvene mreže i potpuno se "ogoliti" pred svojim pratiteljima.

Influencerica, glumica, pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (41) vratila se u Zagreb, a na Instagramu je otkrila što radi u gradu u koji se mnogi ne žele vratiti dok traje ljeto. Nives je pokazala kako se sunča na svojoj terasi u toplesu. Video je objavila na svom Instagram Storyju. 
- Ako se pitate što ima u Zagrebu - napisala je Nives koja je ležala na ležaljci dok je na sebi imala samo ljubičaste tangice

Foto: Instagram

Nives je poznata kao osoba koja svoje pratitelje redovito časti svojim seksi izdanjima, no nedavno je odlučila prkositi trendovima savršenstva koje propagiraju društvene mreže i potpuno se "ogoliti" pred svojim pratiteljima.
Nives je, naime, pozirajući uz more objavila fotografiju bez trunke šminke. Uz nju dodala je i jednu obrađenu fotografiju na kojoj joj lice izgleda poprilično drukčije. 

 

– I prirodno je lijepo! Ili nedovoljno lijepo? Volite li više prirodne ili instagramski poželjne fotke? – upitala je Nives svoje pratitelje, a odmah ispod objave uslijedili su i komentari. "Meni si najljepša kako god", poručila joj je Ecija Ivušić Belošević, dok je Žanamari ostavila emotikon vatre. Brojni pratitelji pohvalili su njezino prirodno izdanje, a jedan pratitelj bio je posve zbunjen onim što vidi. 

– Ne prepoznajemo te kada si obučena – poručio joj je. Nives se na komentar nije osvrnula. 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Nives se prije nekoliko dana javila iz jednog kampa u Dalmaciji. Nakon što se smjestila i opustila, odlučila je objaviti fotke na kojima je u badiću. No, više od badića, mnoge je zaintrigirao njen status koji je dodala ispod njih. 
"Ima i godina i celulita... Ima i samopouzdanja!" napisala je Nives. U komentarima su joj se nakon samo nekoliko minuta javili brojni pratitelji koji su pisali da je "prekrasna" i "prava žena". 

VIDEO Bono Vox na Sarajevo film festivalu: Naše uloge u filmu su male u usporedbi s herojima ovog grada

Komentara 7

Avatar antikomunist6
antikomunist6
12:25 13.08.2023.

Za ovakav sadržaj 19,78 € godišnje? Ne, ne, ne i opet ne!

ZG
zg1985
14:05 13.08.2023.

dzaba se naslikavas polugola,ti na koje ti ciljas,ciljaju 20-godisnajkinje

NO
nogobus2
23:30 13.08.2023.

Ima skoro 50 a fura se na te tinejdjerske fore... pateticno. Zao mi je ove gospodje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije