Odazvala se pozivu

Nives Celzijus VIP gost na sutrašnjoj inauguraciji

 nives
14.02.2015.
u 16:17

Od srca joj želim puno sreće i suverenosti u predstavljanju Republike Hrvatske i jedinstvenom zastupanju svih naših građana, poručila je Nives

Nives Celzijus će u svojstvu VIP gosta sutra nazočiti svečanoj inauguraciji novoizabrane predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.

 - Zahvaljujem predsjednici na njezinom pozivu kojim me je polaskala i doista mi je čast, što sam već i nedavno rekla, da ću osobno svjedočiti jednom povijesnom događaju, a to je da je u Hrvatskoj žena postala vrhovna zapovjednica. Prvi put imamo predsjednicu i time se može pohvaliti jako malo zemalja u svijetu. Po ideji mojeg kreativnog tima, gospođi Grabar Kitarović sam snimila i obradu pjesme „Kolinda“ iz 1967. po kojoj je naša predsjednica dobila i ime i to je moj poklon za inauguraciju. Gospođa predsjednica djeluje mi kao dominantna žena koja ništa neće prepustiti slučaju i veselim se njezinim budućim državničkim potezima. Od srca joj želim puno sreće i suverenosti u predstavljanju Republike Hrvatske i jedinstvenom zastupanju svih naših građana, poručila je Nives.

>> Ovakvu Nives još niste vidjeli. Pogledajte kako glumi Kolindu!

Komentara 137

DU
Deleted user
16:28 14.02.2015.

Kad manekenka smota nogometaša, onda je to vijest nalik onoj da se u Kini prevrnula vreća riže. Al kad djevojka žonglira s cijelim nogometnim momčadima, da podsjetim ženske da je to komada 22 iliti po nekim novijim propisima čak 23, pa još i književnica - e to je stvarno za odati joj priznanje. Zasluženo! Jedinstvena pojava u HR, a bogme i šire... Kuhača joj viri iz očiju!

Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
16:28 14.02.2015.

Kad već može Aleksandar Vučić... ... pa eto, može i "građanka" Nives Celzijus.

Avatar Ivica_ponovo
Ivica_ponovo
16:39 14.02.2015.

E, j.b.š ti vlasti kojima su razne ovakve Nivesice VIP gošće. Odmah je jasnije u kakvom smijeru planiraju "vladati".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije