NA INSTAGRAMU

Nives Celzijus pozirala na snijegu i oduševila pratitelje: 'Nema zime'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/14
06.02.2022.
u 20:00

"Živa vatra", "Predivna žena", "Woow", "Bomba", pisali su joj jedni. "Smrzla se budeš", "Čuvaj bubrege", brinuli su se drugi pratitelji.

Influencerica, pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (40) na svojem je Instagram profilu oduševila novim fotografijama. Nives je pozirala na snijegu s grudom u ruci, a na sebi je imala samo traperice te podignutu majicu. "Nema zime uz Celzijus!¨", poručila je u opisu. 

U komentarima pratitelji su joj ostavljali emotikone vatre i razne komplimente, ali neki su se i brinuli. "Živa vatra", "Predivna žena", "Woow", "Bomba", pisali su joj jedni. "Smrzla se budeš", "Čuvaj bubrege", brinuli su se drugi.

Podsjetimo, Nives je nedavno objavila fotografiju na kojoj pozira u kuhinji bez grudnjaka. Influencerica je bila sam u pregači od lateksa, a u ruci je držala nož. 'Neočajna kućanica mood!' napisala je Nives, a slika je na Facebooku skupila gotovo 3000 lajkova, dok su se u komentarima javili brojni pratitelji ove pjevačice i spisateljice koji su joj pisali kako je predivna i da izgleda super. 

VIDEO Netflixov dokumentarac o Ronaldovoj Georgini ima najgore ocjene publike: 'Plitko i površno'

 

Ključne riječi

Komentara 5

ST
stomiovotreba
22:43 06.02.2022.

Influencerica? Ja bih to drugacije nazvao.

AN
ante555
22:41 06.02.2022.

Ne vidim nikakve ljepote u ovakvom izbacivanju cica i guzova, dapace kod nje to ruzno izgleda

MA
Maersk
14:03 07.02.2022.

Daj sta uopce dozivljavate nekoga poput ove umjetnice,njoj pristaje jedino provoditi umjetnost u prostorima za opustanje starih i bogatih prdonja,tamo bi takva osoba pripala.no ona je samo jedna u nizu,koja sluzi kao element srozavanja dosadasnjih moralnih i etickih nacela za koje je trabalo naravno imati i nesto u glavi i moza usput imati kakvu vecu skolu zavrsenu.no takve osobe nemaju te kvalitete nego eto onda se medijski pokazuju sa onime sto imaju a to je i sami znate.al velim nije jedina,pa i gospodja iz supertalenta sa ogromnim auspuhom ispod nosa je ista bransa. Danas se uporno hoce unistiti ivrijednosti i nacela za koje je ipak trebalo imati kvalitete,a danas je popularno niskim strastima doci do slavne osobe. Takodjer i u Srbiji,ne trebas znati pjevati,bitno je ne imati srama za skinuti se,rasiriti noge gdje treba i sto veci auspuh i dude,uspjeh zagarantiran.Meni je zao ali ja doticnu osobu ne mogu u glavi percipirati kao neku kvalitetu niti vrijednost onoga cime se predstavlja,kao sto rekoh kuca za relaksaciju starih,napaljenih i jako bogatih prdonja je pun pogodak za takve. Vi koji se prepucavate oko takvih poput nje ste ludji i gluplji od njih samih. Zasto se jedna Vanna ne poteze po medijima poput ovakvih,vjerovatno zato sto zna svoje kvalitete i to ce prepoznati ljudi,a ujedno Vanna je lijepa zena i ovakva joj nije niti do prvog clanka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije