vrijeme za odmor

Nives i Goran Ivanišević s obitelji uživaju na luksuznom brodu od 12 metara, dijele preslatke trenutke s pratiteljima

Nives Ivanišević
Foto: Instagram
1/15
19.07.2022.
u 17:35

Na Instagram storyju podijelila je da su stali kod Plave lagune na otoku Drveniku Velikom kod otoka Šolte. Plava laguna inače je poznato mjesto kod Šolte gdje turisti dolaze vidjeti tirkizno, čisto plavo more.

Radijska voditeljica Nives Ivanišević (40) sa suprugom Goranom Ivaniševićem (50), sinom Oliverom i Goranovim starijim sinom Emanuelom kojeg je dobio s Tatjanom Dragović, odmara se na luksuznom brodu. 

Voditeljica se s obitelji usidrila na jednoj od uvala gdje su uživali u vožnji jet-skijem i skakanjem u more.

Na Instagram storyju podijelila je da su stali kod Plave lagune na otoku Drveniku Velikom kod otoka Šolte. Plava laguna inače je poznato mjesto kod Šolte gdje turisti dolaze vidjeti tirkizno, čisto plavo more.

Foto: Screenshot

Radi se o luksuznom brodu Aura od 12 metara koji udobno može smjestiti šest ljudi te dolazi sa skiperom i svom dodatnom potrebnom opremom.

Da se Goranova djeca iz prvog braka odlično slažu s mlađim bratom, potvrdila je i Nives te nedavno ekskluzivno otkrila kako i Emanuel živi s njima.

"Goranov sin Emanuel živi s nama tako da je to super zabavno i lijepo", otkrila je i dodala da stariji brat čuva mlađeg. "Oliver Emanuela gleda kao Boga. Znači, on mu je sve. Pustim nekada, dobro Emanuel mora puno učiti, pa onda mičem mlađeg sina da ga ne ometa, ali super nam je", kazala je za RTL Exkluziv. 

VIDEO>>Tonči Huljić javio se nakon što je postao djed djevojčici Albi: 'Hana je bila jako pribrana i hrabra, ponovno je pokazala da se žene dobro nose s takvim situacijama'

Ključne riječi

Komentara 5

MI
mijica123
18:56 19.07.2022.

Naporna do besvijesti i. Koga uopće briga za njih?

KP
Karlovacko pivo
18:08 19.07.2022.

To je dokaz daje Đoković dao plaću a možda i bonus

PR
prajdali100
20:11 19.07.2022.

Baš dražesno !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije