u najboljem društvu

Nives Ivanišević čestitala Goranu rođendan i pokazala kako slave: 'Volimo te do neba i nazad'

Foto: Instagram
1/6
13.09.2022.
u 21:45

Nakon što se jučer pohvalila fotografijama s proslave četvrtog rođendana sina Olivera, danas je slavlje priredila i svom suprugu, proslavljenom tenisaču Goranu Ivaniševiću (51).

Radijska voditeljica Nives Ivanišević (40) ovih dana ne skida osmijeh s lica. Nakon što se jučer pohvalila fotografijama s proslave četvrtog rođendana sina Olivera, danas je slavlje priredila i svom suprugu, proslavljenom tenisaču Goranu Ivaniševiću (51). 

"Najdraži naš G, sve ti cvitalo, želimo ti najljepši rođendan i volimo te do neba i dalje!" napisala je voditeljica u opisu fotografije na kojoj slavljenik Goran zajedno sa svojim nasljednikom Oliverom puše svjećice na torti. 

Foto: Instagram

Ispod objave odmah su se zaredale brojne čestitke. "Sretan rođendan", "Gorane, sretan ti tvoj dan. Da ti se sve želje ispune", "Koja preslatka fotografija. Sretan rođendan, Gorane", "Sretno mu bilo, očekujemo bar još ovoliko", nizale su se čestitke ispod objave. Priliku da Goranu čestitaju rođendan u komentarima nisu propustile ni glumice Bojana Gregorić Vejzović i Ana Gruica, ali i pjevačica i radijska voditeljica Gina Damjanović

Podsjetimo, dan ranije Nives je objavila nekoliko fotografija s rođendanske proslave njihovog sina Olivera. "Naš veliki dečko proslavio je 4. rođendan. Nemamo nijednu dobru fotku, sve su malo mutne, ali smo se super proveli", napisala je Nives, a fotografije možete vidjeti OVDJE.

VIDEO Borna Kotromanić oštro o Nikolini Pišek: 'Ja imam i razum i obraz'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije