uživaju

Nives Ivanišević objavila fotku s egzotične destinacije, s Goranom i Oliverom kupala se u plićaku

Foto: Instagram
1/8
14.02.2022.
u 23:30

Posljednja fotka koja je Nives objavila nastala je na plaži, a an njoj je ovaj put i njen suprug Goran. Uhvaćeni su u plićaku, a naš legendarni tenisač nije bio spreman pozirati za kameru pa je lice prekrio rukom.

Radijska voditeljica Nives Ivanišević otkrila je da je sa suprugom Goranm trenutačno na odmoru. Nives, Goran i maleni Oliver već su neko vrijeme na egzotičnoj destinaciji, no nisu otkrili gdje su točno.

Posljednja fotka koja je Nives objavila nastala je na plaži, a an njoj je ovaj put i njen suprug Goran. Uhvaćeni su u plićaku, a naš legendarni tenisač nije bio spreman pozirati za kameru pa je lice prekrio rukom. Nives je na fotki pozirala u badiću i sunčanim naočalama dok se maleni Oliver zabavljao s roditeljima odjeven u bijelu majicu. 

 

Podsjetimo, Nives je u studenom na Instagramu odlučila odgovoriti na neka od pitanja koje su joj postavili njezini obožavatelji. Supruga našeg proslavljenog tenisača Gorana Ivaniševića otkrila je svojim pratiteljima koja jela joj dobro uspijevaju, obećala je i neke recepte, a svima koji su se zabrinuli jer je ne čuju više tako često na radiju Nives je odgovorila kako je mogu svakog drugog četvrtka slušati na narodnom od 18 h u Living room acousticu koji vodi ona i Marko Tolja. Jedno od pitanja koje su joj postavili obožavatelji odnosilo se i na njezino iskustvo poroda i Nives je ispričala kako je protekao njezin porod.

"Ja sam rodila na carski u Petrovoj i mogu reći sve samo najbolje... Od sestara, doktora, ništa me nije razočaralo. Bilo me jako, jako strah, ali valjda te u životu strah stvari koje ne poznaješ i s kojima se nisi susreo. Ali, evo, mogu iz svog iskustva i iz svih iskustava bliskih osoba reći da je taj moment kad primiš svoje malo čudo u ruke moment kad zaboraviš na sve ostalo", napisala je u svom odgovoru. Nives i Goran sina Olivera dobili su prije tri godine, radijska voditeljica svog sina opisuje kao živahno i razigrano dijete.

Njoj je Oliver prvo dijete, dok Goran iz braka s Tatjanom Dragović ima kći Amber i sina Emanuela koji možda krene očevim stopama jer se ozbiljno bavi tenisom.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji Novo lice godine

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije