IDILA

Nives Ivanišević objavila fotografije s luksuznog katamarana na kojem plovi s obitelji

Foto: Instagram
1/6
22.07.2022.
u 19:50

Ivaniševići odmaraju na luksuznom katamaranu Aura od 12 metara koji udobno može smjestiti šestero ljudi, te dolazi sa skiperom i svom dodatnom potrebnom opremom

Radijska voditeljica Nives Ivanišević (40) na Instagramu je objavila fotografije s obiteljskog odmora sa suprugom Goranom (50) i njihovim sinom Oliverom, te Goranovim starijim sinom Emanuelom kojeg je dobio s Tatjanom Dragović.

Ivaniševići odmaraju na luksuznom katamaranu Aura od 12 metara koji udobno može smjestiti šestero ljudi, te dolazi sa skiperom i svom dodatnom potrebnom opremom.

"Plovimo", napisala je u opisu fotografije i otkrila da se nalaze na Čiovu, u blizini Trogira.

Inače, da se Goranova djeca iz prvog braka odlično slažu s mlađim bratom, potvrdila je i Nives te nedavno otkrila kako i Emanuel živi s njima. "Goranov sin Emanuel živi s nama tako da je to super zabavno i lijepo", otkrila je i dodala da stariji brat čuva mlađeg. "Oliver Emanuela gleda kao Boga. Znači, on mu je sve. Pustim nekada, dobro Emanuel mora puno učiti, pa onda mičem mlađeg sina da ga ne ometa, ali super nam je", kazala je nedavno za RTL Exkluziv. 

VIDEO: Promocija knjige Željka Bebeka 'U inat svima' 

Ključne riječi

Komentara 1

MK
Mkukicka
16:55 23.07.2022.

To je divno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije