vratili se iz Italije

Nives Ivanišević otkrila novost iz privatnog života: 'Goranov sin živi s nama, jako nam je lijepo'

Foto: Instagram/ nivessimpson
1/11
19.06.2022.
u 19:00

Oliver je njezino prvo dijete, a Goranovo treće. No da se Goranova djeca iz prvog braka odlično slažu s mlađim bratom, potvrdila je i Nives te ekskluzivno otkrila kako i Emanuel živi s njima.

Nives Ivanišević, supruga tenisača Gorana Ivaniševića, tek se nedavno vratila iz Italije gdje je bila sa suprugom i sinom Oliverom, a prije toga bili su i na Maldivima. 

Oliver je njezino prvo dijete, a Goranovo treće. No da se Goranova djeca iz prvog braka odlično slažu s mlađim bratom, potvrdila je i Nives te ekskluzivno otkrila kako i Emanuel živi s njima.

"Goranov sin Emanuel živi s nama tako da je to super zabavno i lijepo", otkrila je i dodala da stariji brat čuva mlađeg. "Oliver Emanuela gleda kao Boga. Znači, on mu je sve. Pustim nekada, dobro Emanuel mora puno učiti, pa onda mičem mlađeg sina da ga ne ometa, ali super nam je", kazala je za RTL Exkluziv. 

A ispričala je i kako joj je bilo u Italiji te da je njezinom Oliveru to bilo prvo putovanje avionom. 

"U principu ja putujem sa suprugom zato što kada ima neke pripreme ili nešto pa onda ima vremena za mene i sina, onda odemo i malo razgledavamo. Bila sam u Vatikanu, to mi je nekako baš posebno, posebno, ali hrana. Znači, ja se inače ne mogu udebljati, ali tamo mogu. U Italiji mogu. Pizza je dobra i u Hrvatskoj, ali tjestenina mislim da je bolja u Italiji", kazala je Nives i dodala: 

"Meni je zabavno putovati s njim zato što je sad najslađi, sada će 4 godine, onda su tu i provale pa mi brzo vrijeme prođe. Tako da mi je s njim zabavno", rekla nam je Nives.

VIDEO>>Ivana Brkljačić pokazala račun koji je dobila na jednoj plaži u Hrvatskoj: 'Ovo je cijena kave'

Komentara 7

Avatar comandante
comandante
07:07 20.06.2022.

znači..nekoliko mladjahnih i deda....zanimljivo

MR
mira.radic.90
23:02 19.06.2022.

Teig1, komentar bez smisla.

FR
Freudenreichova
07:42 20.06.2022.

Znači kod Nives nema rada, samo zabava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije