10.000 ljudi lajkalo sliku

Nives opet zaintrigirala vrućom fotkom u tangama, ali jedan komentar svima je upao u oko: 'Vidi fugu na zidu'

Foto: Facebook
1/12
14.05.2022.
u 17:00

Fotku je lajkalo 10.000 ljudi, a brzo su krenuli i komentari. Dok su joj mnogi pisali kako je "prekrasna", "zgodna" i "bomba", bilo je i komentara koji su preispitivali okruženje u kojem se Celzijus nalazila.

Influencerica, pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (40) gotovo svakodnevno uspijeva razveseliti pratitelje vrućim fotkama koje objavljuje na društvenim mrežama. Zamamna 40-godišnjakinja ovaj put je odlučila pozirati u badiću koji nije baš toga puno sakrio. 

Nives je pozirala naslonjena na zidić, a u prvom planu bila je njena guza. 

 

Fotku je lajkalo 10.000 ljudi, a brzo su krenuli i komentari. Dok su joj mnogi pisali kako je "prekrasna", "zgodna" i "bomba", bilo je i komentara koji su preispitivali okruženje u kojem se Celzijus nalazila.

 "Sve joj ok, ali vidi fugu na zidu kako je neravna" napisao je jedan pratitelj. 

Podsjetimo, Nives je nedavno na svojim društvenim mrežama svoje pratitelje upitala što misle o uređivanju fotografija u različitim programima. Influencerica je objavila svoju prirodnu fotografiju te nekoliko onih koje su uređivanje u različitim programa te zamolila svoje pratitelje da joj kažu koja im je najljepša. 

- Kaže mi frendica kako su u njenoj redakciji radili istraživanje i da publika više voli nerealne fotke! Ideal ljepote su faceappane face, a sirove fotke i prirodna ljepota su totalno out. Čak ni uklanjanje prištića, borica i sl. nepravilnosti na koži više nisu dovoljan angažman ako želite zadovoljiti ukus mase. Samo #faceapp na najjače! Recite mi da to nije istina. Koju fotku bi vi najradije gledali na feedu? – napisala je pored objave na kojoj su pažnju ukrale njezine bujne obline u kupaćem kostimu s dizajnom hrvatske šahovnice.

VIDEO Pucnjava ispred Arene u Puli tijekom snimanja scena za seriju FBI: International

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
18:49 14.05.2022.

Ni fuga na guzi (fala bogu) nije ravna pa ne smeta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije