sydney sweeney

Nosi titutlu najseksepilnije glumice, a ona je novim video srušili internet: Bila je u kadi prekrivena samo sapunicom

35th annual GLAAD Media Awards, in Beverly Hills
Foto: Aude Guerrucci/REUTERS
1/16
14.10.2024.
u 22:30

Sydney je zvijezda nove reklame koju je snimila u kadi napunjenoj sapunicom koja je skrivala strateške dijelove.

Mlada glumica Sydney Sweeney (27) posljednjih godina osvaja publiku, a često se javlja i na društvenim mrežama gdje ističe svoju odličnu figuru. Sydney se sada ponovno javila na društvenim mrežama i to u vrućem izdanju. Sydney je zvijezda nove reklame koju je snimila u kadi napunjenoj sapunicom koja je skrivala strateške dijelove. "Za moje prljave dječake", istaknula je u opisu. ''Ova žena može prodati i pijesak na plaži'', ''Zašto mi ovaj video traje 2 sata?'', ''Marketing tim treba povišicu'', bili su samo neki od brojnih komentara pratitelja.

Dodajmo da zgodna glumica je i ranije isticala svoju figuru. Jednom prilikom je tako objavila kako uživa na odmoru sa svojim prijateljima. Na sebi je imala zanimljiv sportski jednodijelni kupaći kostim. "Mislim da ovo zovu 'thirst trapom'", napisala je u opisu objave. Izraz "thirst trap" označava izjavu ili fotografiju kojom se želi privući pozornost ili seksualno zainteresirati ljude, navodi Cambridge Dictionary. Često se to odnosi na objavu vrućih selfija i fotografija.

Osim toga, mlada je glumica također objavila nekoliko fotografija dok je pozirala ispred ogledala. - Ne objavljujem često selfieje ispred ogledala, ali kad to napravim, nastane kaos - napisala je atraktivna glumica u opisu fotografije. Naime, nosila je top bez naramenica i kratku suknju u istom dezenu kao i top, a ovom je kombinacijom istaknula sve svoje atribute, kao što su ravan trbuh i grudi. Ta je objava prikupila skoro pet milijuna "lajkova", a pratitelji su joj ostavljali razne komentare. 

Jednom prilikom je otkrila i tajnu svoje odlične figure. U intervjuu kojeg je dala za Wall Street Journal, Sweeney je otkrila je da nikad ne pije kavu i da navodno može funkcionirati sa samo dva sata sna. - Spavam koliko god imam sati sna, ali poznata sam po tome što mogu funkcionirati uz vrlo, vrlo malo sna jako dugo vremena - rekla je lijepa glumica za Wall Street Journal nakon što su je upitali o glasinama da može funkcionirati na samo dva sata sna. Kad su je upitali o njezinoj rutini doručka, dodala je: - Nikad nisam probala kavu. Pijem samo vodu. Za doručak volim zdjelu bobičastog voća. Možda malo granole, slanine, kroasana, ali uvijek idem na bobičasto voće. U intervjuu je Sweeney priznala i da joj se sviđaju 'vježbe visokog intenziteta za cijelo tijelo', poput SolidCorea, iako je nakon toga 'ubija stražnjica', te da se obično ustaje u 7:30 svakog jutra.

Podsjetimo, Sweeney se proslavila u hit-seriji "Euforija", koja joj je donijela dvije nominacije za nagradu Primetime Emmy. U seriji je glumila tinejdžericu koja je otela dečka svojoj prijateljici, a snimila je i nekoliko eksplicitnih scena u kojima ništa nije skrivala, što joj je donijelo i status seks-simbola. Glumila je i u filmu Quentina Tarantina "Bilo jednom u Hollywoodu", a posebne pohvale dobila je za glavnu ulogu u drami "Reality".

GALERIJA Pogledajte kako se Martina Tomčić mijenjala tijekom godina

 
35th annual GLAAD Media Awards, in Beverly Hills
1/54
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije