Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDAN DETALJ JE PRESUDIO

Nova knjiga otkriva zašto je puklo prijateljstvo Meghan Markle i Victorije Beckham

Foto: PA/Pixsell
1/15
23.06.2024.
u 17:00

Meghan Markle nosila je odjeću s potpisom Victorije Beckham, a Tom Bower autor knjige 'House of Beckham' kaže kako dizajnerica nije imala financijske koristi od te suradnje

Biograf slavnih Tom Bower u novoj knjizi 'House of Beckham' otkriva kakav su odnos Victoria i David imali prema princu Harryju i njegovoj supruzi Meghan Markle, te kako je na kraju završilo to prijateljstvo. Bower u svojoj knjizi tvrdi kako Victoria Beckham nije imala nikakve financijske koristi od toga što je Meghan Markle nosila njezinu odjeću.  - Victoria je pristala osigurati Meghan kaput, haljinu, čizme i torbicu u vrijednosti od 6000 funti za tradicionalnu božićnu šetnju kraljevske obitelji u Sandringhamu. Kasnije je Meghan nosila liniju Victorijine trudničke odjeće izrađenu po narudžbi te bijeli kaput i haljinu za službu u Westminsterskoj opatiji - naglasio je Bower u svojoj knjizi. 

- Victorijin stil privukao je i Melaniju Trump. Nosila je haljinu Victorije Beckham tijekom službenog posjeta Londonu. No unatoč tome što su dvije najistaknutije žene na svijetu nosile njezin dizajn, druge žene nisu bile nadahnute da slijede taj primjer i odjeća koju su Meghan i Melanija nosile nisu donijele Victoriji Beckham financijsku koristi - zaključio je autor knjige. Dodaje kako je na tržištu jedinu uspjeh postigla torbica od 1400 funti koju je Meghan nosila 2019. godine, ali autor smatra kako je za dobru prodaju torbice više zaslužan video koji je Victoria objavila na svom Instagramu. 

VEZANI ČLANCI

Bower piše i kako se Meghan zavaravala misleći kako je pripadnost kraljevskoj obitelji stavlja iznad Beckhamovih u društvenom poretku. - U Meghaninom poimanju svijetu slavnih, rang je ovisio o bogatstvu i slavi. Zato je bila jako uznemirena kada je saznala razmjere bogatstva bivšeg nogometne zvijezde i njegove supruge dizajnerice. Oni su imali pet kuća, na putovanja su odlazili privatnim zrakoplovom, ljeta su provodili na luksuznim jahtama i imali su mnogo više novca - napisao je Bower.

Prijateljstvo je puklo nakon što je The Sun objavio članak u kojem su napisali kako je Victoria Beckham dijelila savjete o make upu te najboljim kozmetičkim salonima u Londonu. Nakon objave tog članka Meghan je izgubila povjerenje u Victoriju jer je medijima otkrila p čemu su razgovarale. Victoria je negirala da je otkrila medijima o čemu je razgovarala s vojvotkinjom, a Meghan je od Harryja tražila da razgovara s Davidom i da izglade situaciju, ali to se nije ostvarilo.

VIDEO Kulturni spektakl u zračnoj luci u Splitu: Matej Meštrović i gudači sve iznenadili nastupom

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije