nije im jasno

Nova objava Britney Spears zabrinula fanove: 'Bila sam zaključana u kupaonici, vrištala sam'

Foto: Profimedia
1/16
04.08.2021.
u 09:00

Britney na društvenim mrežama pokušava biti pozitivna, iako mnogi ne vjeruju da je ona zaslužna za fotografije i statuse koji se tamo objavljuju pod njezinim imenom.

Pjevačica Britney Spears (39) i njezin život ponovno su pod povećalom javnosti zbog situacije sa skrbništvom, a nove informacije o slučaju svaki dan iznova iznenade njezine obožavatelje, koji već godinama sumnjaju da je zapravo zlostavljana. Britney na društvenim mrežama pokušava biti pozitivna, iako mnogi ne vjeruju da je ona zaslužna za fotografije i statuse koji se tamo objavljuju pod njezinim imenom. Ipak, ovaj put je objavila neobičan status o tome kao se zaključala u kupaonicu, a neki fanovi uvjereni su da je ovo možda metafora za druge stvari koje joj se događaju u životu. 

"U dva ujutro odlučila sam se okupati. Dobila sam novi mirisni losion koji sam željela isprobati jer mi pomaže da bolje spavam. Potom sam tražila gel za čišćenje lica, ali ga nisam mogla pronaći. Shvatila sam da je vjerojatno u drugoj kupaonici. Otišla sam po njega, ali vrata su bila zaključana. Brava se zaglavila. Zaključala sam se u kupaonicu, a moj dečko je spavao. Vrištala sam sve dok nije pitao što nije u redu. Rekla sam da ne mogu izaći", napisala je Spears uz fotku vrata i dodala:

Foto: Instagram

"Pokušao je sve da otvori vrata kemijskom olovkom, a onda je uzeo telefon i nazvao osiguranje da im kaže neka otvore vrata. Prošlo je 15 minuta i napokon su rekli da će nekoga poslati. Deset minuta kasnije pitali su ima li koga. Onda su rekli da čekam još deset minuta. Očistila sam kupaonicu i razmišljala da se kupam, ali onda sam čula da su došli otvoriti vrata. Pitala sam koliko će to trajati i rekli su 10 minuta. Za to vrijeme popila sam kavu koja mi je u kupaonici ostala od jutra. Počela sam ispitivati je li netko tamo. Rekli su mi da se odmaknem, da će otvoriti vrata. I onda su se otvorila. Napokon!" zaključila je pjevačica. 
Objava je skupila gotovo pola milijuna lajkova, a komentari ne staju. 

"Zvuči kao metafora nečega što se događa u njezinom životu",  "Nadamo se da si dobro", "Objasni nam što se događa", pisali su joj pratitelji kojima više stvarno nije jasno radi li se o iskrenoj objavi pjevačice. 

Podsjetimo, Spears je nedavno iznenadila fanove na društvenim mrežama objavivši fotku na kojoj je u toplesu. Britney je objavila fotku s mjesta na kojem je u zadnjih par godina konstantno objavljivala fotografije na kojima je u istim pozama i sličnoj odjeći, te s istom šminkom, pa se činilo da su nastale isti dan.  Brzo je dobila oko dva milijuna lajkova, no neki fanovi nisu presretni zbog ove objave. 

''Ovo mi ne djeluje kao da se oslobodila, zapravo mi je sumnjivo'', ''Uskoro će napraviti profil na stranici Only Fans'', ''Tko je ovo odobrio? Želim imena!'', ''Žao mi je, ali ova me fotografija uznemirila'' pisali su.

VIDEO Britney Spears: Nemam svoj novac, ne smijem imati bebu, depresivna sam i plačem

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije