na Facebooku

Nova partnerica Zlatka Mateše objavila prve zajedničke fotografije: 'Dogodila se ljubav'

Foto: Facebook screenshot
1/10
08.09.2023.
u 09:12

Nakon što su mediji otkrili njezin identitet, Blanka Kačer podijelila je prve zajedničke fotografije s Zlatkom Matešom. Radi se o fotografijama iz Mongolije na kojima su pozirali.

Prije nekoliko dana javnost je iznenadila vijest kako je predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša (74) nakon kraha ljubavi s 12 godina mlađom epidemiologinjom Dijanom Mayer ponovno ljubi. S Dijanom je bio tri godine, a informaciju da opet ljubi potvrdio je za 24 sata.

No, tada nije otkrio tko je njegova nova ljubav. Njezin identitet otkrila je Slobodna Dalmacija. Radi se o Blanki Kačer (44) s kojom je trenutno u Mongoliji. 

Mateša je na sastancima u Ministarstvu vanjskih poslova i kao počasni konzul Mongolije u Hrvatskoj treba dobiti odlikovanje predsjednika Mongolije. S novom partnericom trenutačno je u Ulaanbaataru.

Nakon pisanja medija, ove je informacije potvrdila i Blanka i to fotografijama na društvenim mrežama. Blanka je na svojem Facebooku objavila nekoliko zajedničkih fotografije iz Mongolije te poručila: 

– Nakon prelijepih 20 godina s Hrvojem i velike boli uslijed njegove teške bolesti i smrti, kada sam mislila da je nemoguće opet voljeti, dogodila se ljubav s mojim predivnim, duhovitim, pažljivim i inteligentnim Z.

Inače, Kačer je pročelnica Katedre za građansko pravo Pravnog fakulteta Sveučilišta u Splitu i ravnateljica Poslijediplomskog specijalističkog studija. Poznata je i kao bivša supruga profesora Hrvoja Kačera koji je nakon teške bolesti preminuo početkom ove godine, a koji je, kao stručnjak za sportsko pravo, dugo godina brinuo o pravnoj zaštiti naših sportaša u sklopu Hrvatskog olimpijskog odbora.

Zlatko je svoju bivšu partnericu Dijanu Mayer upoznao u jednoj zagrebačkoj vinoteci nakon što je Dijani ponestalo prošeka za pašticadu koju je pripremala kod kuće. Skoknula je do obližnje vinoteke, a ondje je bio Mateša s prijateljima. Mateša i Dijana raspričali su se, a potom je cijelo društvo otišlo u konobu na Kaptolu gdje su se nastavili družiti. Mateša i Dijana razmijenili su telefonske brojeve i počeli se dopisivati, a ubrzo se rodila i ljubav, točnije na ranču u Lici gdje su otišli posjetiti njegova prijatelja.

VIDEO Aleksandar Stanković: Već 14 godina se borim s depresijom, skroz sam bio dezorijentiran uoči jedne emisije

 

Ključne riječi

Komentara 31

KL
Klipan
12:22 08.09.2023.

Jasno da se dogodila ljubav! Koja mladja zena se jos ne bi zaljubila u ovakvog sarmantnog i zgodnog ljepotana!

FR
franjo
13:08 08.09.2023.

Da djeda nema eurića nebi ga nijedna ni pogledala. Moš mislit ljubav….

SI
sigmundfreud
11:21 08.09.2023.

Sveučilišna profesorica na Pravnom fakultetu ponaša se kao obična sponzoruša. Je li ravnopravnost žena zapravo nemoguća jer je žene ne žele?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije