'U DOBRU I ZLU'

Nova serija Nove TV inspirirana je istinitim događajem, a priča nikoga neće ostaviti ravnodušnim

Foto: Nova TV
1/71
08.08.2024.
u 15:22

U produkciji vrhunskog tima Nove TV, poznatog po dugogodišnjem iskustvu na hit projektima, serija donosi nezaboravnu priču ispunjenu snažnim emocijama i uzbudljivom radnjom

Ove jeseni gledatelje Nove TV očekuje nova dramska serija 'U dobru i zlu' koja će zasigurno okupiti čitave obitelji pred malim ekranima. U produkciji vrhunskog tima Nove TV, poznatog po dugogodišnjem iskustvu na hit projektima, serija donosi nezaboravnu priču ispunjenu snažnim emocijama i uzbudljivom radnjom. Nova TV uskoro donosi priču inspiriranu istinitim događajem, priču koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Veljko Srića, kojeg u seriji utjelovljuje glumac Filip Juričić, je čovjek kojeg svi vole. Uspješan poduzetnik, voljeni suprug i otac troje djece, vodi život iz snova. No, iza te naizgled savršene fasade krije se šokantna tajna – paralelni život i druga obitelj u Sarajevu. Veljko je čuvao tajnu 25 godina, no kada sazna da mu je ostalo svega dva mjeseca života, odlučuje se suočiti s istinom i okupiti obje obitelji pod jednim krovom. Njegovo priznanje pokrenut će lavinu emocija, sukoba i nepredvidivih događaja.

1/71

Serija 'U dobru i zlu' donosi najbolje od domaće dramske produkcije, uz vrhunsku glumačku postavu koja uključuje osim Filipa Juričića i Mirnu Medaković Stepinac, Ivu Mihalić, Kseniju Pajić, Žarka Radića, Momčila Otaševića, Jelenu Miholjević, Enesa Vejzovića, Katarinu Baban, Martinu Stjepanović, Igora Kovača, Filipa Detelića, Roberta Plemića, Tanju Smoje, Anu Begić Tahiri, Tenu Jeić Gajski, Lenu Medar, Tomu Medvešeka, Ammara Mešića, Lanu Ujević, Mariju Klanac, Ivu Šimić, Amara Selimovića, Doru Dimić Rakar, Filipa Budimira, Ivonu Dragaš Bilogrević te brojne druge.

''Ovo je jedna sasvim drugačija dramska serija, gledatelji mogu očekivati jednu dobru priču, jedan vrlo dobar, kvalitetan i zanimljiv zaplet s kojim počinje serija, jako puno događaja, različitih likova i puno napetosti. Uvjeren sam da će gledatelji uživati u svakoj epizodi!'' komentirao je Filip Juričić, a Ksenija Pajić, koja u seriji glumi majku njegova lika je dodala: ''Drago mi je i jako sam sretna da nakon četiri godine ponovno surađujem s Novom TV. Vrlo je zanimljiv scenarij, intrigantan i mislim da ima jako puno materijala da prikuje gledatelje uz ekrane. To je jedna klasična drama s puno obiteljskih i poslovnih zapleta. Bit će tu svega! Nadam se da će publika prihvatiti seriju i da ćemo svi uživati!''

Snimanje serije odvija se u novim, modernim studijskim prostorima unutar Nove TV na gotovo 2.000 kvadratnih metara, što garantira vrhunski vizualni doživljaj i najviše produkcijske standarde. Osim studijskih snimanja, serija će oduševiti gledatelje kadrovima snimanim na brojnim atraktivnim lokacijama diljem Zagreba, koje će dodatno pridonijeti autentičnosti i vizualnoj raskoši serije. Od slikovitih prikaza ulica grada do modernih urbanih prostora, svaka lokacija pažljivo je odabrana.

Gledatelji će biti uvučeni u složene odnose između likova, dok Veljkove dvije obitelji pokušavaju pronaći način kako zajedno živjeti i nositi se s posljedicama njegovih postupaka. Serija istražuje teme ljubavi, izdaje, obitelji i oprosta, donoseći gledateljima emotivne trenutke koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Nova dramska poslastica 'U dobru i zlu', nosi potencijal da svojom dubinom i dramskom kompleksnošću duboko uvuče gledatelje u svijet snažnih emocija. Izvanredne izvedbe likova vode kroz intenzivan vrtlog ljubavi, mržnje, oprosta i novih početaka. 'U dobru i zlu' uskoro u programu Nove TV – gdje vrhunski dramski doživljaji postaju stvarnost.

VIDEO Ovo je pozadina otkazivanja koncerta Taylor Swift

Ključne riječi

Komentara 3

MA
Makbe
15:21 09.08.2024.

Uzalud potrošen novac.

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
13:44 09.08.2024.

Još jedno smeće za ljude bez ikakvog kriterija

Avatar Make my day
Make my day
18:41 08.08.2024.

Pola ovih "glumaca" bi letilo van.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije