Pozitivan i šaljiv duh

Nova TV objavila je snimku Mislava Bage s terena koju gledatelji prije nisu vidjeli: Kakav show smo napravili

Foto: Screenshot Nova TV
1/10
20.08.2022.
u 10:54

U prilogu je Nova TV objavila i isječak snimljen na Markovom trgu gdje je Mislav tijekom snimanja priloga zapjevao s tamburašima starogradsku pjesmu "Tko te ima, taj te nema".

Ozbiljan, predan, fokusiran i profesionalan je Mislav Bago bio pred tv kamerama i uvijek je znao kako od sugovornika izvući sve što gledatelje zanima i s razlogom su se njegovi intervjui uvijek prenosili, a sugovornici su znali da moraju biti dobro pripremljeni za okršaj s Bagom.

 

 

Njegovi kolege s Nove TV s kojima je redakciju dijelio od 2009. godine poznaju i onu drugu Mislavovu stranu u kojoj je prevladavao njegov humor i pozitivna energija, a tu Mislavovu stranu pokazali su jučer u informativnim emisijama u kojoj su u prilogu o Mislavu pustili i isječak snimljen na Markovom trgu gdje je Mislav tijekom snimanja priloga zapjevao s tamburašima starogradsku pjesmu "Tko te ima, taj te nema". U snimci koju gledatelji dosad nisu imali priliku vidjeti se Mislav našalio i rekao: Ha, što nije bilo dobro? Koji show smo napravili.

 

 

Komemoracija preminulog višestruko nagrađivanog novinara, reportera i urednika Nove TV Mislava Bage održat će se u ponedjeljak u 11 sati, dvorana Blagoje Bersa Muzičke akademije u Zagrebu, a posljednji ispraćaj će biti u utorak u 14 sati na Krematoriju. Njegovi kolege opraštaju se od Mislava prisjećajući se na društvenim mrežama brojnih situacija kroz koje su zajedno prolazili, a emotivan status je napisao Dino Goleš koji je u četvrtak imao najteži zadatak jer je prvi u eteru Nove TV gledatelje obavijestio kako je Mislav preminuo.

- Danas u 14 sati čitati Vijesti u kojima si ti glavna vijest, e moj Mislave, pa milijun bih ti lajvova umjesto toga odradio. I po kiši i po snijegu, i po vatri... Onako kako si nas učio. Zbogom dragi. - napisao je Goleš na kraju objave u kojoj je ispričao koliko je Mislav bio velik i iskren prijatelj i izniman profesionalac u poslu. 

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije