Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posebna prilika

Novak Đoković uputio emotivnu poruku svojoj supruzi: 'Moja doživotna partnerica za parove'

Foto: Instagram
1/6
18.06.2024.
u 21:40

Novak i Jelena Đoković često bez ustručavanja javno iskazuju međusobnu ljubav. Tenisač je iskoristio 38. rođendan supruge kako bi na Instagramu objavio njihovu novu zajedničku fotografiju na kojoj izmjenjuju nježnosti.

Srpski tenisač Novak Đoković nedavno je bio prisiljen odustati od nastupa na pariškom Roland Garrosu zbog problema s koljenom te se trenutno oporavlja od operacije. I dok njegovi fanovi s nestrpljenjem očekuju vijesti o budućim nastupma, Novak se emotivnom porukom na društvenim mrežama obratio svojoj supruzi Jeleni Đoković povodom njezinog posebnog dana.

- Sretan rođendan najboljoj supruzi, majci, prijateljici, partnerici, vođi, učiteljici i inspiraciji koju mogu poželjeti. Moja doživotna partnerica za parove, Jelena - napisao je Đoković u poruci kojom supruzi čestita 38. rođendan. Na fotografiji možemo vidjeti Jelenu i njega kako se zagrljeni ljube uz obalu mora. Objava je u manje od 24 sata skupila bezbroj lijepih reakcija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

- Ova slika govori tisuću riječi. Sretan rođendan, draga Jelena. Želim vam da ostanete sretni do kraja života. Najposebniji par - napisala je jedna obožavateljica u komentaru Đokovićima koji, kao i obično, bez ustručavanja javno iskazuju svoje ljubavne emocije. 

Novak i Jelena upoznali su se još krajem 90-ih dok su zajedno pohađali srednju školu. Prohodali su u ljeto 2005., a povezao ih je razgovor o sportu. U braku su od 2014. godine kada su na otočiću Sveti Stefan izgovorili sudbonosno 'da', samo par dana nakon Novakovog drugog Wimbledona. Roditelji su dvoje djece - kćeri Tare i sina Stefana.

VEZANI ČLANCI:

 

Inače, najbolji tenisač svih vremena i njegova supruga godinama su zagovornici zdrave prehrane, a svoje navike prenose i na djecu. U više navrata su isticali kako im takva prehrana odgovara te da nisu nikad bili zdraviji, a riječ je o vegetarijanskoj prehrani. Zahvaljujući ovom režimu njihova djeca rijetko kada imaju problema s prehladom. 

Jelena tvrdi kako je ključ te tajne upravo u zdravom doručku. Za doručak koristi kokosovo mlijeko u koje umiješa sjemenke, i to redom chia sjemenke, sjemenke konoplje, maka, lana... Večer ranije ih natopi mlijekom, a onda jutrom dodaje vaniliju, svježe voće i svježe cijeđen sok. Jednom prilikom za srpske medije otkrila je da su njihova djeca samo na biljnoj prehrani.

GALERIJA: Novak i Jelena Đoković snimljeni kako izmjenjuju nježnosti tijekom odmora na plaži

1/22

- Stefan je imao normalnu prehranu s mesom i ribom prvih godinu i pol dana, a onda je prešao na biljnu prehranu i on je dobro i zdrav je, a Tara je od početka do kraja, samo na biljnoj prehrani, hvala Bogu nikada nismo imali problema s njenim zdravljem – kazala je ponosno Jelena.

Podsjetimo, Novak je nedavno iznenadio sve prisutne kad se pojavio na koncertu Severine u Dubrovniku. Naime, popularna regionalna pjevačica nastupala je u jednom poznatom dubrovačkom klubu, a publici je za oko posebno zapeo srpski tenisač. 

Severinin nastup Đoković je pratio pored pozornice te je u jednom trenutku čak i zaplesao uz njezine najveće hitove, što su zabilježili fanovi na društvenoj mreži Tik Tok. - Ono kad dođeš na Severinu, ali Đoković ukrade show - napisala je jedna korisnica ove društvene mreže koja je dokumentirala i objavila prizore na kojima sportaš uživa u izvedbi pjesme 'Tarapana'.

VIDEO: Posljednji ispraćaj glumca Duška Valentića

 

Komentara 1

KO
Konan
23:06 19.06.2024.

Ajde prestanite vise tlaciti s tim Djokovicem i regionom. Koga briga sto taj cedo radi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije