Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Nove sezone na AXN Adriji – finale MacGyvera i šesta godina obiteljske drame Heartland!

AXN Adria
Foto: Promo
1/11
03.07.2024.
u 13:53

AXN Adria u srpnju donosi dvije jake regionalne TV premijere. Kultna kanadska obiteljska drama Heartland nastavlja se u šestoj sezoni, dok će akcijski serijal MacGyver emitirati svoju finalnu, petu sezonu!

Heartland“

Heartland, jedna od najpopularnijih kanadskih TV serija svih vremena nastavlja svoju šestu sezonu na AXN Adriji. Bazirana je istoimenoj knjizi autorice Lauren Brooke i prati sestre Amy i Lou Fleming, djeda Jacka Bartletta, najamnog radnika Tya Bordena kroz sve uspone i padove na njihovom ranču s konjima u Alberti.

Foto: Promo

U novim epizodama Jack, Amy, Ty, Tim, Lou i Peter suočavaju se s nizom novim izazova. Na početku sezone, Amy pokušava razumjeti zašto Ty nije rekao ni riječ o zaručničkom prstenu koji je otkrila u njegovom džepu u finalu pete sezone. Također, mora se nositi s Tyjevom upisom na veterinarski fakultet i novim prijateljima koji ga odvode od nje. Rad s konjima ostaje stalna točka u njezinom životu, a odbjegli konj koji stiže na Heartland na kraju vraća Amy u svijet preskakanja prepona, ne samo kao jahačice i natjecateljice, već i kao trenerice. U neočekivanom obratu događaja neobična Georgie (Alisha Newton) pojavljuje se na Heartlandu. Duhovita, drska, nepromišljena i pustolovna jedanaestogodišnjakinja ima sklonost uvući likove u situacije u kojima se inače ne bi našli, no, kao i uvijek, obitelj se suočava s tim izazovima zajedno, ponekad s ljutnjom, ponekad s ljubavlju, ali uvijek s dozom zdravog humora.

Foto: Promo

Heartland, šesta sezona, će se na programu AXN Adrije emitirati vikendom od 6. srpnja i to po dvije epizode s početkom u 9:25.

MacGyver“

U ljeto 2016. svijet je ponovno upoznao kultnog lika Angela MacGyvera u modernom rebootu televizijske serije jednostavno nazvane "MacGyver". Ova suvremena verzija razvijena je pod palicom Petera M. Lenkova i slijedila istu osnovnu premisu kao i originalna serija, ali uz neke moderne obrate. Lucas Till preuzeo je ulogu Angela MacGyvera, visokoumnog i briljantnog tajnog agenta koji voli Phoenix Foundation. MacGyver, poznat po brzom razmišljanju i sposobnosti stvaranja genijalnih rješenja od svakodnevnih predmeta, naći će se tako u nizu visokorizičnih misija.

Foto: Promo

Peta „MacGyverova“ sezona ujedno je i finalna i donosi 15 epizoda koje su samo na američkom tržištu imale prosječno gotovo pet milijuna gledatelja. U jednoj od avantura put članove Phoenix fondacije vodi i u Zagreb gdje će sudjelovati u lovu na opasnog terorista koji je skoro uvukao u smrtonosnu klopku.

„MacGyver“ finalna sezona će se na programu AXN Adrije emitirati po dvije epizode od 29. srpnja u stalnom tjednom terminu – ponedjeljkom od 21:00.

Foto: Promo

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije