Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČNA SURADNJA

Novi hit Tedija Spalata i Tomislava Bralića i klape Intrade

Tedi Spalato
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
30.03.2016.
u 08:00

Tedi Spalato splitski je kantautor dalmatinske zabavne glazbe, skladatelj, instrumentalist i glazbeni producent. Prepoznatljiv je po tihim dalmatinskim šansonama s intimnim poetskim tekstovima. Kritičari njegovu glazbu opisuju kao spretan spoj klasične dalmatinske pjesme, šansone, jazza i world music elemenata.

Tedi se priprema za koncert u kazalištu Kerempuh, ali i za mjuzikl 'Naša bila štorija'  u kojoj će izvesti jednu od pjesama koju će uvrstiti i na svoj novi album. Iako želi da pjesma ostane iznenađenje do same objave, jedno je sigurno: riječ je o prelijepoj ljubavnoj baladi u kojoj će se mnogi, kao i u većini Tedijevih balada, moći prepoznati.

Na nadolazećem koncertu, 11. travnja, u ugodnoj i intimnoj atmosferi kazališta Kerempuh, Tedi Spalato će, uz pratnju benda Gorana Rukavine, otpjevati svoje najveće hitove poput „Sve ću preživit“ i „More snova“ kojima je zauvijek osvojio srca publike, ali će i predstaviti neke od pjesama koje će se naći na njegovom novom albumu.

Tedi je već objavio dvije pjesme koje će se naći na njegovom novom albumu, 'Jedna zvizda' i 'Sve dok bura dere' za koju je napisao glazbu i otpjevao ju s Tomislavom Bralićem i klapom Intrade te marljivo radi u studiju kako bi album bio spreman već na jesen.

Do objave pjesme, pozivamo sve zaljubljenike u spoj mediteranskog zvuka i jazz elemenata da ne propuste koncert u Kerempuhu, 11. travnja u 20 sati.

Uz Tedijev ugodan glas te romantične zvuke saksofona, klavira i kontarabasa, nema sumnje da će ovo zaista biti posebna atmosfera i koncert za pamćenje.

Osigurajte svoje mjeste na vrijeme, ulaznicu kupite ovdje.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije